A KADA JE NATO BOMBARDOVAO NAŠU ZEMLJU?! Poznati teniser NAPAO Troickog i Tipsarevića, al ovako BRUTALAN odgovor nije očekivao!

BUKTI

A KADA JE NATO BOMBARDOVAO NAŠU ZEMLJU?! Poznati teniser NAPAO Troickog i Tipsarevića, al ovako BRUTALAN odgovor nije očekivao!

Tenis -

Proslavljeni srpski teniseri Viktor Troicki i Janko Tipsarević trenutno borave u Rusiji, pošto su se prijavili za egzibicioni turnir Severna Palmira.

Ovo je svakako sjajan povod da naše bivše tenisere ponovo vidimo na terenu i uživamo i njihovim majstorijama.

Ipak, bivšem ukrajinskom teniseru Sergeju Stahovskom nije se dopalo to što su srpski teniseri trenutno u Rusiji, pa je objavio prepisku sa Viktorom i Jankom.

"Razočaran sam u tebe Viktore što si u Rusiji, ali vidim da novac može da kupi sve", napisao je Stahovski Troickom.

Nije dugo čekao na odgovor Troickog.

"Da budem u zemlji mojih predaka je neprocenjivo. Ti si Instagram klovn koji meša sport i politiku. Ovo nema veze sa ratom, ali pošto to spominješ, ja i moja zemlja smo prošli kroz svo to sr*nje i nikad nismo dobili podršku. Molim te začepi", odgovorio je Troicki.

I Janko Tipsarević je dobio sličnu poruku od Stahovskog.

"Stvarno? Šta kaže gospodin Borac za slobodu. Da li si ti i tvoja je*ena familija bojkotovali ili protestovali kada je NATO bombardovao moju zemlju, porodicu i ljude pre 20 godina?", napisao je Tipsarević.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track