BEDAN KOMENTAR NOVAKOVOG BIŠEG TRENERA! Dok Srbin ruši rekorde, on se ULIZUJE FEDERERU: Za Bekera Đoković nije najbolji ikada!
Foto: AP

da li je realno?

BEDAN KOMENTAR NOVAKOVOG BIŠEG TRENERA! Dok Srbin ruši rekorde, on se ULIZUJE FEDERERU: Za Bekera Đoković nije najbolji ikada!

Tenis -

Dok srpski teniser Novak Đoković obara rekorde i pomera granice belog sporta, njegov nekadašnji trener Boris Beker sipa hvalospeve na račun Rodžera Federera.

Naime, Nemac je nakon Australijan opena govorio o uspehu Novaka Đokovića i analizirao trenutno stanje u muškoj konkurenciji.

Beker priznaje da je samo pitanje vremena kada će Novak podići 23. Grend slem trofej.

"Svedočimo o smini generacija. Federer je otišao, Nadal je na korak da se povuče. Igraće u Parizu, a nakon toga je upitno. Samo je pitanje kada će Novak da osvoji 23. Grend slem trofej", kaže Beker.

Zanimljivo, dok govori o nestvarnim rezultatima Đokovića i njegovoj želji da karijeru završi kao "GOAT" (najveći svih vremena), Nemac u prvi plan ističe doprinos Federera u belom sportu.

"Đoković ima 35 godina i njegov san je da postane najbolji teniser svih vremena. Kao dete je o tome pričao. Ali svet nije video nikoga kao što je Federer. Rodžer je igrao toliko savšreno da prosto ne možete da poverujete da je to moguće. Zbog njega je tenis postao globalni sport", rekao je u razgovoru za "Eurosport" Beker.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track