ALBANSKI PROVOKATORI NAPALI NOVAKA ĐOKOVIĆA: Zasmetalo im je što je podržao navijače Zvezde i skandiranje - KOSOVO JE SRBIJA!
Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

sramota

ALBANSKI PROVOKATORI NAPALI NOVAKA ĐOKOVIĆA: Zasmetalo im je što je podržao navijače Zvezde i skandiranje - KOSOVO JE SRBIJA!

Tenis -

Najbolji teniser na svetu Novak Đoković napadnut je od strane albanskih provokatora sa Kosova i Metohije.

Novak Đoković
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Višeminutno skandiranje navijača Crvene zvezde "Kosovo je Srbija" na utakmici Evrolige protiv Valensije zasmetalo je albanskoj tviter zajednici sa Kosova i Metohije. Posebno to što je Novak Đoković otpozdravio simpatizerima Crvene zvezde posle žestokog skandiranja Delija.

Ovaj potez Đokovića je oduševio sve u Srbiji, ali je naišao na izliv gneva od strane albanskih navijača sa Kosova i Metohije. Na ovoj utakmici Novak se družio sa navijačima, a jednog od njih je častio jer mu je pronašao važnu tenisku karticu.

Jedan od njih napisao je da je Đoković "podigao pesnicu u znak podrške zastrašujućim šovinističkim antikosovskim povicima tokom košarkaške utakmice" , što je naravno iznerviralo srpske navijače.

- Nedavno je izjavio da je odlučio "oprostiti" NATO-u što je intervenisao protiv "Miloševićevog genocidnog režima" - napisao je jedan od albanskih tviteraša, uz priloženi video Đokovića kako sa navijačima glasno skandira o Kosovu kao neotuđivom delu Srbije. Po međunarodnom pravu i svim poveljama Ujedinjenih nacija, te rezolucije Saveta bezbednosti OUN 1244.

Novak Đoković
foto: Starsport/Srđan Stevanović

Žestoka rasprava vođena je na tviteru, a glavna tema bio je Novak Đoković, koji je posle utakmice Crvene zvezde otputovao u Monte Karlu, gde će uskoro započeti tenisku sezonu na zemljanim turnirima.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track