VANREDNO OGLAŠAVANJE NOVAKA ĐOKOVIĆA! Svaka čast, zaista šampionski! Najbolji srpski teniser pozdravio prvi let za Čikago (VIDEO)
Foto: PrintScreen

SAOPŠTENJE

VANREDNO OGLAŠAVANJE NOVAKA ĐOKOVIĆA! Svaka čast, zaista šampionski! Najbolji srpski teniser pozdravio prvi let za Čikago (VIDEO)

InfoBiz -

Sa beogradskog aerodroma je, posle 31 godine pauze, juče je poleteo avion na direktnom letu za Čikago, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je prisustvovao ispraćaju, rekao je da veruje da će to doneti radost mnogim porodicama, pošto će sa zemljom povezati veliku srpsku dijasporu u SAD.

Ovim povodom oglasio se i najbolji srpski teniser svih vremena Novak Đoković.

00:48

Novak Đoković

"Zahvalan što je prvi avion koji je pre deset godina stigao u Srbiju u bojama naše zastave nazvan mojim imenom. Zato sa velikim interesovanjem pratim rad i razvoj naše aviokompanije. Posle Njujorka za koji je počeo da leti 2016. godine "Air Serbia" danas leti i do Čikaga. Svaka čast, zaista šampionski. S obzirom na jako veliki broj ljudi, srpskoj zajednici u Čikagu i oko Čikaga će biti mnogo radosti", poručio je Novak.

Letovi iz Beograda će do 12. jula biti sredom i subotom, a od tog datuma i ponedeljkom, avionom Erbas 330-200.

1 / 11 Foto: Kurir

Let iz Beograda do Čikaga trajaće devet sati i 50 minuta, a u obrnutom smeru će tih 8.000 kilometara prelaziti za nešto manje od 11 sati.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track