"TATA, IZVINI, ALI OVO JE VAŽNIJE OD ROLAN GAROSA" Novak otkrio zašto Stefan i Tara nisu bili u loži!
Foto: Marco Alpozzi / LaPresse / Profimedia

emotivni nole

"TATA, IZVINI, ALI OVO JE VAŽNIJE OD ROLAN GAROSA" Novak otkrio zašto Stefan i Tara nisu bili u loži!

Tenis -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković otkrio je zašto sin Stefan nije došao u Pariz da podrži oca.

Novak je u prvom kolu Rolan Garosa ubedljivo savladao Amerikanca Aleksandra Kovačevića i tako uspešno započeo pohod na svoj 23. Grend slem u karijeri.

Mnogima je zapalo za oko da u Novakovoj loži na ovom meču nisu bili najverniji navijači sin Stefan i ćerkica Tara, pa je srpski as objasnio i zbog čega.

"Oni nisu ovde sa mnom, ali možda će doći za nekoliko dana ako ostanem na turniru. Stefan ima osam godina, Tara pet. Stefan je upravo otišao na školsku ekskurziju. Razgovarao sam sa njim i znao je da dolazim na Rolan Garos, ali mi je rekao: 'Izvini tata, možda ti se pridružim kasnije, ali ovo je važnije, želim da budem u prirodi. Želim da se igram sa prijateljima i radim druge stvari'. Rekao sam mu da prihvatam i podržavam to", otkrio je Novak.

Srpski as je otkrio da supruga Jelena čuva naslednicu Taru, koja ima neka druga interesovanja.

"Nju zanimaju jahanje i balet. Neverovatna je, duša moja... Teško mi je da joj kažem 'ne' za bilo šta. Svaki otac koji ima ćerku me razume. Blagosloven sam i zahvalan svojoj supruzi što brine o njima i što je najbolja majka koju su mogli da imaju", rekao je Nole.

Kurir sport/Sportkeeda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track