NEMA KRAJA BEZOBRAZLUKA PUBLIKE! Novak dobio BORBU PROTIV NAVIJAČA! Reakcija Alkaraza na sraman gest govori više od hiljadu reči
Foto: Printscreen

PONOVO...

NEMA KRAJA BEZOBRAZLUKA PUBLIKE! Novak dobio BORBU PROTIV NAVIJAČA! Reakcija Alkaraza na sraman gest govori više od hiljadu reči

Tenis -

Nekoliko puta tokom ovosezonskog Rolan Garosa navijači su pronalazili razloge da zvižde Novaku Đokoviću.

Tako je bilo i u polufinalu protiv Karlosa Alkaraza.

Vodila se velika borba u drugom setu i taj period igre trajao je 72 minuta. Teniseri su doveli jedan drugog do granica, a nakon što je Španac osvojio set, Đoković je odlučio da ode u svlačionicu i iskoristi pravo na jednu od dve takve pauze na meču.

I, zaista ne postoji razlog da bilo ko pomisli da je zbog toga Srbin zaslužio reakciju kakvu je dobio.

Kada se vraćao na teren deo navijača dočekao je Đokovića zvižducima, a reakcija Alkaraza kada je čuo zvižduke dovoljno govori o tome koliko je ovo bilo nepotrebno.

Karlos Alkaraz
foto: Printscreen

Španac je zbunjeno gledao prema tribinama stadiona "Filip Šatrije".

Slično ponašanje nastavljeno je i nakon što je Alkaraz doživeo povredu, a Novak je nailazio na zvižduke za, gotovo sve što je uradio.

U poslednja dva seta više se Đoković borio protiv publike nego protiv hrabrog Španca koji se jedva kretao po terenu. Dobijao je zvižduke i između dva servisa, a svoje poene je srpski teniser proslavljao podignutim pesnicama i glasnim uzvicima.

Možemo da kažemo da je na kraju da je u toj borbi pobedio.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track