Najnovije vesti

Zemljotres prepao Nadala

Reakcije

Zemljotres prepao Nadala

Tenis
Rodžer Federer priznao da mu iskustvo sa prvim zemljotresom nije prijalo

Zemljotres koji je jučebogodio Indijan Vels preplašio je tenisere, a tim povodom danas su se oglasili Rodže rFederer i Rafael Nadal.

"Meni je ovo bio prvi zemljotres u životu. Veoma sam se uplašio. Bio sam u tom trenutku na stolu za masažu, spremajući se za svoje zagrevanje. Mislim da se taj sto pomerao još više (nego inače). Kada se zemljotres završio, noge su mi radile ovako", rekao je Nadal, pomerajući pritom brzo kolena, nasmejan zbog svog priznanja ali i reakcije u situaciji u kojoj ranije nije bio.

Što se Federera tiče, on je istakao da isprva nije znao šta se dešava.

"U prvih nekoliko sekundi nisam bio siguran šta je posredi. Istrčao sam napolje. Bio sam u kući i nisam znao koliko dugo će da traje, da li će biti sve gore, ili je ono najlošije prošlo. Hvala Bogu da mi porodica nije bila unutra. Bili su negde napolju. Jako je bio čudan osećaj, jer vidite kako se prozori tresu, a onda pogledate gore i vidite da ste ispod vrlo velike konstrukcije", rekao je Švajcarac.

Nadal nije morao da nastupa neposredno posle tog zemljotresa jer mu je Leonardo Majer predao meč, a Federer je deklasirao Ivana Dodiga sa 6:3, 6:1.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...