PRE DESET GODINA: Evo šta je Novak pričao o Federeru, tenisu, planovima...
Foto: AP

Nekad bilo...

PRE DESET GODINA: Evo šta je Novak pričao o Federeru, tenisu, planovima...

Tenis -
Pre jedne decenije tada momak od 17 godina probijao se u svetski vrh i na interesantan način govorio o onome što je tada stajalo ispred njega

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, danas je trostruki osvajač Vimbldona, a pre jedne decenije je kao dečak, koji krči put ka svetskom vrhu, govorio tenisu, planovima za budućnost, ciljevima i željama...

Podsećamo na neke zanimljive Novakove odgovore.Gde vidiš sebe za deset godina (2015)?- Na jahti, negde na Azurnoj obali, u lepom društvu, s prijateljima i svoja dva brata.Koga ne bi poveo na pusto ostrvo?- Nijednu domaću estradnu pevačicu.Koje boje je sreda?- Crvene, to mi je omiljena boja.Zašto su teniske loptice žute?- Da se razlikuju od košarkaške.Da nisu žute, bile bi?- Crvene.Da možeš da budeš životinja, koja bi bio?- Lav, car životinja. Uživao bih u životu.Zašto pauk ima osam nogu?- Nije dovoljno trenirao.Ko bi te igrao na filmu?- Kijanu Rivs.Kada bi mogao da uradiš nešto a da ne budeš kažnjen, šta bi uradio?- Gađao bih sudiju loptom kad me iznervira i srušio ga sa sudijske stolice.Šta pevušiš u poslednje vreme?- „Ženu bez imena“ od Vlade Georgieva. Pre toga sam pevušio od Fifti Sent „In Da Club“.Koja ti je prva asocijacija na tenis?- Trening.Kako bi izgledao da si vanzemaljac?- Imao bih veliku glavu, a telo kao robot.Kada bi jedan dan vladao svetom, šta bi uradio?- Ukinuo bih cigarete.

MENJAO BIH SE S ENRIKEOM IGLESIJASOM

Kada si otkrio da ćeš biti teniser?- Kada sam imao četiri godine.S kim bi promenio mesto da možeš, makar na pet minuta?- S nekom velikom pop zvezdom. Na primer, Enrikeom Iglesijasom, ali ne zbog Kurnjikove.

Čiji broj telefona bi voleo da imaš u imeniku?- HalI Beri.S kim bi izašao u provod: Šarapovom, Dementijevom ili Kurnjikovom?- Sa Šarapovom. Ona mi je vršnjakinja i mislim da bi bilo zanimljivo.

Kurir sport / Huper - Yugopapir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track