(VIDEO) VENČANJE U VENECIJI OD MILION EVRA: Evo ko je Anina kuma, svi je znamo!
Foto: Printscreen/Twiter

Romantična gala proslava

(VIDEO) VENČANJE U VENECIJI OD MILION EVRA: Evo ko je Anina kuma, svi je znamo!

Tenis -

Srpska teniserke Ana Ivanović udala se za nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera danas u 12 časova u "Sala degli Stucchi", a prisustvovali su samo najbliži članovi porodice teniserke i fudbalera.

Anina kuma je Miroslava Minja Najdanovski, plivačica, s kojom je naša teniserka već godinama dobra prijateljice, a od Olimpijade u Pekingu počele su i intenzivno da se druže.

Pre nekoliko godina Ana je pitala Minju da joj kumuje na svadbi, u tom trenutku i ne znajući da će se udati za poznatog nemačkog fudbalera.

Veliku pažnju na venčanju privukla su braća mladenaca Tobi i Miloš.

Lista gostiju je bila velika tajna, a na spisku koji je procurio nalaze se predsednik fudbalskog kluba Bajerna Uli Henes, selektor nemačke reprezentacije Joakim Lev i njegov saigrač iz reprezentacije Tomas Miler.

Prema nekim glasinama, na listi su se nalazile i teniska zvezda Nemica Anđelika Kerber, kao i teniser Endi Majer. Bastijin kum je skijaš Feliks Nojrojter, s kim je fudbaler odrasta.

Ana i Bastijan su se venčali, a slavlje će upriličiti u hotelu sa zvanicama među kojima su prijatelji i članovi porodice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track