Najnovije vesti

ZLATNA OLIMPIJKA PROŠLA KROZ PAKAO: Pipali me su po celom telu, šaputali PRLJAVŠTINE, hteli da me PROTERAJU, pa PRETILI SMRĆU!
Foto: Reuters

TOKIO 2020

ZLATNA OLIMPIJKA PROŠLA KROZ PAKAO: Pipali me su po celom telu, šaputali PRLJAVŠTINE, hteli da me PROTERAJU, pa PRETILI SMRĆU!

Tokyo 2020

Danska plivačica Pernil Blim osvojila je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Riju 2016 godine u disciplini 50 metara slobodno

Nakon te medalje postala je planetarno popularna, a pred put u Tokio dala je šokantnu ispovest medijima

"Nedugo nakon OI u Riju, počela sam da dobijam neprimerene poruke ljudi koji su želeli da spavaju sa mnom. Većina njih koje dobijam na društvenim mrežama su veoma neprikladne", rekla je danska plivačica.

Dankinja se osvrnula na jedan nemili događaj iz 2017. godine.

"Tokom gala večeri, gde sam proglašena za sportistkinju godine, bilo je dosta onih koji su želeli da se fotografišu sa mnom. I to je sasvim lepo. Međutim, bilo je dosta onih koji su svugde po meni stavljali svoje ruke, predaleko ispod mojih leđa. Takođe, šaptali su mi razne prljave stvari na uvo"

Samo godinu dana kasnije, Pernil je dobila i pretnje smrću.

"Tokom EP 2018. godine izabrala sam da svoje polufinale na 100 metara plivam na nešto drugačiji način nego što bih inače radila. To je rezultiralo pretnjama smrću. Govorili su i da treba da me proteraju iz Danske", poručila je Blumova koja će u Tokiju pokušati da odbrani zlato"

Kurir sport

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track