NAULJENI LEPOTAN JE NAJVEĆA FACA OTVARANJA OI: Žene širom sveta odlepile za momkom iz Tonge koji je prošetao mišićavo telo
Foto: Profimedia

U centru pažnje

NAULJENI LEPOTAN JE NAJVEĆA FACA OTVARANJA OI: Žene širom sveta odlepile za momkom iz Tonge koji je prošetao mišićavo telo

Tokyo 2020 -

Pita Taufatofua je pre pet godina na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Riju bio glavna zvezda zbog svog stajlinga.

Iako se nije proslavio na takmičenju, i ispao već u prvom kolu, ovaj takmičar u tekvondou postao je svetska zvezda.

A možete zamisliti šta će se desiti posle defilea u Tokiju.

Pite se pojavio nauljen, bez majice, pa su njegovi mišići došli do izražaja. Žene širom sveta su odlepile, pa se može reći da je za svega nekoliko sekundi povratio svoju svetsku slavu.

Tonga, Pita Taufatofua
foto: Profimedia

Zanimljivo je da je Taufatofua učestvovao i na zimskim olimpijskim igrama, takmičeći se u kros-kantriju. Za njim je tada odlepila i Lindzi Von.

On je imao teško detinjstvo, odrastao je sa roditeljima i šestoro braće i sestara u kući s jednim kupatilom, koja je uništena u jednoj oluji. Zato je danas Taufatofua i ambasador UNICEF-a i radi na pomaganju beskućnicima, kao i mališanima koji nemaju svoj dom, kojima pomaže da unaprede svoje sportske veštine. Takođe je i veliki ambasador zaštite životne sredine i aktivista pokreta za zaustavljanje globalnog zagrevanja.

Interesantno je da ima i diplomu inžinjera, kao i da je 2016. godine uradio master rad.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track