ONA CILJA PRVU MEDALJU ZA SRBIJU: Prelepa Sanja anđeoskog lica i čarobnog osmeha podjednako dobro izgleda u uniformi i bikiniju
Foto: Instagram/Sanja Vukašinović

Najmlađa članica streljačke reprezentacije

ONA CILJA PRVU MEDALJU ZA SRBIJU: Prelepa Sanja anđeoskog lica i čarobnog osmeha podjednako dobro izgleda u uniformi i bikiniju

Tokyo 2020 -

Među sedmoro članova Streljačke reprezentacije na Olimpijskim igrama u Tokiju nalazi se i Sanja Vukašinović (24).

Mlada Beograđanka će zajedno sa Andreom Arsović pucati u disciplini vazdušna puška i biti u prilici da donese prvu medalju Srbiji u Tokiju.

Sanja Vukašinović će na Igrama u Tokiju biti najmlađi član streljačkog olimpijskog tima Srbije i nada se dobrom rezultatu.

"Poseban je osećaj biti deo Olimpijskog tima Srbije i provoditi vreme u Olimpijskom selu. Jedinstveno iskustvo je ispred mene, želim da uživam u takmičenju, ali i da ostvarim rezultat kojim ću biti zadovoljna", rekla je Vukašinović.

Rođena je u Beogradu, odrasla u Staroj Pazovi gde je završila osnovnu školu, potom se preselila u Novi Sad gde je završila čuvenu "Zmaj Jovinu" gimnaziju.

Studira psihologiju u Novom Sadu, a članica je Streljačkog kluba "Novi Sad 1790". Studiranje psihologije, kako kaže, pomaže joj da ostane mirna na strelištu.

Pored toga što je reprezentativka Srbije u streljaštvu, članica je i reprezentacije Vojske Srbije, za koju je ostvojila bronzanu medalju i na Svetskim vojnim igrama.

Streljaštvom je počela da se bavi relativno kasno, sa 15 godina na prelazu iz osnovne u srednju školu. Na to su je nagorovile drugarice koje su već trenirale.

Sanja nije poznata samo po sjajnom sportskom uspehu, već i po lepoti. Nema sumnje da bi ušla u uži izbor za mis Igara u Tokiju kada bi takvo takmičenje postojalo. Devojka anđeoskog lica i čarobnog osmeha često obraduje svoje pratioce na društvenim mrežama fotografijama, a na vama je da procenite da li joj bolje stoji uniforma ili bikini.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track