SRBI DOSKOČILI: Lako do Viber i WhatsApp aplikacija

Ima načina

SRBI DOSKOČILI: Lako do Viber i WhatsApp aplikacija

Tech -
Aplikacije "Viber" i "WhatsApp" nisu više dostupne za građane Srbije na "Play Store"-u, ali se one i dalje mogu instalirati i koristiti direktnom instalacijom preko veb stranica aplikacija

ZAVERA PROTIV SRBA: Ukinuli nam Viber i WhatsApp

ZAVERA PROTIV SRBA: Ukinuli nam Viber i WhatsApp

Aplikacije "Viber" i "WhatsApp" nisu više dostupne za građane Srbije na "Play Store"-u, ali se one i dalje mogu instalirati i koristiti direktnom instalacijom preko veb stranica aplikacija.

Da podsetimo, "Viber" i "WhatsApp" su aplikacije koje omogućavaju besplatnu komunikaciju, odnosno pozive i slanje poruka korisnicima koji takođe imaju instalirane ove aplikacije.

Ako želite da ih instalirate možete uraditi sledeće:1. Pristupite vašem internet pretraživaču preko vašeg račinara i ukucajte veb adresu aplikacije koja vam je potrebna, a ovo su njihove adrese:

"WhatsAPP" - http://www.whatsapp.com/

"Viber" - http://www.viber.com/

2. Nakon što pristupite sajtu pojaviće se opcija "Download", kliknite na nju.3. Otvoriće vam se novi prozor na kome birate za koji operativni sistem želite da preuzmete apalikaciju. Izaberite vaš OS (Android, ajOS...) i preuzmite aplikaciju u vidu .apk fajla na vaš računar.4. Podesite telefon da odobri instalaciju nepoznatih aplikacija (podešavanja mogu biti drugačija u zavisnosti od telefona i operatibnog sistema, ali se opcija u kojoj ovo odobravate pojavljuje automatski).5. Pomoću USB kabla prebacite .apk fajl na telefon i instalacija će se pokrenuti automatski, nakon što odobrite instalaciju imaćete aplikaciju na svom telefonu.Još jedna opcija koja vam omogućava još jednostavniji način je da sa "Play Store"-a skinete aplikaicju "HotspotShield" koja vam omogućava da se povežete direktno preko telefona na američku "Play Store", odakle možete preuzeti dalje bez komplikacija aplikacije "Viber" i "WhatsApp".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track