Srbin palio Kuran!

Napao muslimane

Srbin palio Kuran!

Crna Hronika -
Predrag Ćosović, navijač iz Beograda, osuo paljbu na muslimanske vernike i slikao se s upaljačem na Kuranu i srednjim prstom

BEOGRAD - Oskrnavio svetinju!„Je.o vas Bajram, posle svega vi kao čestitate, ma mi Srbi smo sami sebi dovoljni. Srećan Bajram, Turci, ne dočekali sledeći“, ovom porukom je navijač Predrag Ćosović iz Beograda „čestitao“ muslimanskim vernicima prvi dan Kurban-bajrama i na Fejsbuku postavio fotografiju sebe kako upaljačem pali muslimansku svetu knjigu Kuran pokazujući srednji prst!Ovaj verski netrpeljivac pripadnik je navijačke grupe Četnici sever, a na Fejsbuk profilu ima i sliku na kojoj pozira s pištoljem u ruci.Muslimanski vernici žestoko su pogođeni Ćosovićevom provokacijom, a pojedini komentari na bosanskim medijima vratili su Ćosoviću milo za drago.„Primitivac jedan!“, „Poruka nam je jasna, čekam vas pištoljem, pomahnitali stvor“, „Ne treba se s psihičkim bolesnicima porediti ni na tako nešto nasjedati!“, „Ruka mu se sasušila dabogda, nečasno g.vno jedno!“, „Obična kukavica koja se ne sme pojaviti u javnosti, šta mu smeta naša knjiga Kuran?!“, „Kreten koji svoje ne voli, a kamoli da zna tuđe poštovati“ - pisali su uvređeni vernici.

Rambo Amadeus: Psihopata!I popularni pevač Rambo Amadeus je prokomentarisao Ćosovićeve prozivke.Manijak, psihopata, nacionalista, šovinista, pederčina, miš, slabunjavo maloumni fanatik - pisalo je u komentarima objavljenim na profilu pod imenom Rambo Amadeus, a sudeći po svim karakteristikama, profil zaista pripada pevaču Antoniju Pušiću, poznatijem kao Rambo Amadeus.

Peđa voli ZvezduIz njegovih objava i aktivnosti zaključuje se da je Ćosović obožavalac tetovaža jer ih ima po celom telu, a učlanjen je i u grupu Zvezda Srbije.

Ugašen profil na Fejsbuku?Ćosovićev preteći status na Fejsbuku za samo nekoliko minuta lajkovalo je više od 20 ljudi. Njegov nadimak na Fejsbuku je Predrag Peđa, napisan je ćirilicom, ali sinoć se na pretrazi nije pojavljivao njegov profil, pa je moguće da je u međuvremenu ugašen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track