STARLETA ORO ZA KURIR: Pametnija sam nego što izgleda!

Tvrdi da je inteligentna

STARLETA ORO ZA KURIR: Pametnija sam nego što izgleda!

Društvo -
Nisam glupa, oro je lapsus, mada mi popularnost prija, rekla je Milica Živanović Mimi (22) iz Jagodine, učesnica emisije „VIP 24“

BEOGRAD - Posle posla starlete preći će u bankarstvo.Milica Živanović Mimi (22) iz Jagodine, nakon što se izlupetala u emisiji "VIP 24" na Hepi TVi odvalila da je najveća ptica na svetu „oro“, postala je popularna, što je zapravo žarko i želela, međutim, saznajemo da joj se ne sviđa način na koji je predstavljena, a kako kaže, mnogo je pametnija nego što to izgleda, priča izvor Kurira koji je u kontaktu s budućom starletom.- Mimi se naljutila. Besna je zbog toga što je najveći akcenat stavljen na pogrešne odgovore koje je davala. Kaže da uopšte nije glupa devojka, nego da je namerno to preuveličano - kaže izvor blizak Jagodinki.Kako je za Kurir izjavila Mimi, „oro“ je bio lapsus i zna da to nije najveća ptica na svetu.Da li ti prija popularnost?- Prija mi, ali sam mnogo zbunjena i ne verujem da se toliko prašina digla oko orla. Jeste, bio je moj lapsus što sam rekla oro, ali bože moj, to se dešava mnogima.Koji ti je bio motiv za prijavljivanje za „VIP 24“?- Imala sam dogovor s producentom emisije Danijelom Đurićem i, eto, htela sam da se zabavim i cilj je bio da napravimo zanimljivu epizodu.Kako ti napreduju studije?- Studije mi napreduju veoma dobro. Sada sam četvrta godina.Čime planiraš da se baviš u budućnosti?- Po završetku fakulteta planiram da se bavim bankarstvom ili da radim u nekoj vodećoj firmi.Ko ti je idol s estrade?- Ne bih nikog izdvajala, ali ako baš moram, neka to budu Ceca i Goca Božinovska. One su po mom mišljenju najbolje pevačice.Da li imaš dečka i čime te je osvojio?- Ne želim da vam dam odgovor na ovo pitanje jer smatram da je suviše intimno jer je to moja privatnost.Kako se izdržavaš, osećaš li krizu?- Roditelji mi pomažu i ne osećam trenutno krizu.Pošto si na Fakultetu za bankarstvo i reviziju, da li bi mogla da predložiš mere za oporavak države?- Ne bih to znala za sada da vam kažem. Neka se političari bave time.Inače, Danijel Đurić pevač i producent „VIP 24“ na TV Hepi kaže da su se devojke utrkivale da se prijave za učešće u emisiji.- Učesnicama smo obezbeđivali luksuzna vozila, spa-centre, vrhunsku odeću, noćenje u najskupljem hotelu i uživanje u prestižnim šampanjcima - priča Đurić i dodaje da mu se posle Miminog snimka telefon usijao od raznoraznih poziva.

Privela bih Vanju Udovičića!Na snimanju emisije „VIP 24“ Mimi se u seksi belom bikiniju valjala po džakuziju, a kada su je voditelji pitali koga bi najpre volela da vidi pored sebe, starleta se nije dugo dvoumila.- Privela bih Vanju Udovičića. On mi je, ono, baš sportski - rekla je Mimi bez dileme.

Glasala za PalmuMilica je priznala da je, baš kako dolikuje jednoj Jagodinki, glasala za predsednika Skupštine grada Dragana Markovića Palmu.- Gospodin gradonačelnik Dragan Marković Palma je stvarno uspeo da sredi naš grad i da ima neko dobro, kvalitetno ime. Zato sam glasala za Palmu i tako mu zahvalila - kaže Mimi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track