ZVEZDE GRANDA Dalje idu: Ajša, Tijana, Ljiljana, Katarina, Marina, Marija i Nina

Pevački šou

ZVEZDE GRANDA Dalje idu: Ajša, Tijana, Ljiljana, Katarina, Marina, Marija i Nina

Stars -
Takmičarke su se borile kako bi prošle u četvrti krug takmičenje

Muzički talenti iz Srbije i regiona i ove subote potrudili su se da osvoje strogi žiri, i da se plasiraju u dalji tok takmičenja.

Dalje su prošle: Ajša Kapetanović, Tijana Milentijević, Ljiljana Obradović, Katarina Gardijan, Marina Radosavljević i Marija Stajić, a jedina iz baraža koja je prošla je Nina Đumić.

Podsetimo, mlade pevačke nade ocenjuje stručni žiri: Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Aca Lukas, Šaban Šaulić i Dragan Stojković Bosanac.

Voditelji su Voja Nedeljković i Sanja Kužet, a specijalni članovi žirija su Žika Jakšić, Lepa Brena i direktor Grand produkcije Saša Popović.

Tok takmičenja:

Dalje su prošle: Ajša Kapetanović, Tijana Milentijević, Ljiljana Obradović, Katarina Gardijan, Marina Radosavljević i Marija Stajić, a jedina iz baraža koja je prošla je Nina Đumić.

23.15 Poslednji par za večeras su Marina Antić, a peva Breninu pesmu "Ne bih ja bila ja". Druga pesma je "Ostavljena ja" Ane Bekute.

I Marina i Marija dobile su po 5 glasova, i sada sledi nadmetanje.

Aca Lukas dao glas za broj 1, Zorica za 2, Šaban za 2, Snežana za 2, i Bosanac je glasao za 2.

Druga kandidatkinja je Marija Stajić, a peva pesmu Snežane Đurišić "Kiše". Druga pesma je "Zlatiborske zore" Ane Bekute.

22.43 Šesti par za ovu subotu je na sceni. Prva peva Kristina Jovanović Cecinu pesmu "Oproštajna večera", dok je za drugu pesmu izabrala Alegro bend "Neka ide život".

Marina Radosavljević prošla je dalje direktno..

"Meni je neuporedivo bolja kandidatkinja broj 2", rekla je Snežana.

"Vidi se da ima više iskustva druga kandidatkinja", rekao je predsednik žirija Šaban.

Druga peva Marina Radosavljev Snežane Đurišić "Pričaj mi pričaj". Drugi izbor je Ana Bekuta "Dobro jutro lepi moj"

22.28 Katarina Garnier i Gorana Jevtić su peti duel na sceni. Katarina peva pesmu "Superheroj" Marine Visković. Druga pesma je Cecina "Poziv".

Takmičarka pod brojem 1, ima 4 glasa "da", dok druga ima samo jedan.

"Sve ove devojke pre nje nisu ništa bolje od nje. More da stane rame uz rame za baraž", rekla je Zorica. Lukasu se svidela prva devojka, a za drugu je rekao da nije ništa specijalno.

"Ostala sam ravnodušna prema kandidatkinji broj 2", rekao je Bosanac.

Katarina Garnier je prošla direktno dalje, dok druga ide u baraž.

Druga takmičarka je Gorana Jevtić, a peva pesmu Lepe Breni "Poželi sreću drugima". Druga pesma je "Crne kose" Hanke Paldum.

22.14 Četvrti par po redu su dve devojke. Nina Đumić je prva koja peva. "Zlatni dan" Bisere Valetanlić. Za drugu pesmu je izabrala pesmu Goce Tržan "Voleo si skota".

Prva takmilčarka je dobila jedno "da", dok je druga takmičarka dobila 2 glasa.

"One su prilično izjednačene, ali je druga kandidatkinja bila za nijansu bolja", rekla je Snežana, a Zorica se složila sa njom. "Prva pesma Bisere Valetanlić, bila je očajna. A "Molitva" je isto bila katastrofa", rekao je Aca Lukas, a Bosanac se u potpunosti složio sa njim.

Šaban je rekao da druga kandidatkinja ima dosta "moći" u glasu, ali da je bilo visoko dosta.

Obe kandidatkinje idu u baraž.

Druga kandidatkinja Zvezdana Stevanović peva pesmu Marije Šerifović "Molitva". Druga pesma je "Luče" Milene Vučić.

21.48 Treći takmičarski par je na bini. Prva kandidatkinja Milena Stevanov peva pesmu "Manite se, ljudi" Ane Bekute. Kao drugi izbor je pesma "Manastirska vrata" Mire Škorić.

Kandidatkinja broj 2 ide direktno dalje sa svih 5 osvojenih tastera, dok prva kandidatkinja ide u baraž.

Snežani su se obe devojke dopale. Šabanu se dopala i Milene Stevanov. Aci se obe dopadaju.

Kao druga nastupa Ljiljana Obradović, a peva pesmu Snežane Đurišić "Lepi moj". Druga pesma se zove "Srdo moja".

21.36 Drugi par devojka je na sceni. Prva peva Dženana Đidić, a peva pesmu Verice Šerifović "Ne dam bolu", dok je drugi izbor Ceca i pesma "39, 2".

"Ja sam glasao za broj 2. Jel ti neko rekao da pevaš dobro pesmu Verice Šerifović? Ne može svako sve da peva, čak ni od nas", rekao je Lukas, a Šaban se složio sa Acom.

Snežana je rekla da je ogromna razlika između prve i druge pesme i da nije dobro otpevala "Ne dam bolu". Bosanac se složio sa ostatkom žirija.

Tijana Milentijević peva pesmu Snežane Đurišić "Kako da se pomirim sa tim". Tijananin drugi izbor je pesma Zorice Brunclik "Vrati se još jednom". Ona je ovom pesmom oduševila žiri i prošla je direktno dalje.

21.21 Prve nastupaju Emina Islamović, koja peva pesmu Snežane Đurišić "Lepi moj", a za drugu pesmu je izabrala Danijelu Vranić "Da ne vidi ona".

Ajša Kapetanović je direktno prošla dalje, a Emina ide u baraž jer je dobila 4 "da".

Aca Lukas je pitao Eminu zašto je pevala pesmu "Lepi moj". "Sve kandidatkinje koje su pevale pesmu Snežane Đurišić saplele su se neverovatno", rekao je Lukas.

"Ja se odmah uplašim kad krene "Lepi moj". Meni se dopalo kako ste obe otpevale. Po mom ukusu". rekao je Šaban. Zorica je rekla da je glasala za prvu kandidatkinju, ali kad je otpevala drugu pesmu.

Druga takmičarka je Ajša Kapetanović, a peva pesmu grupe Magazin "Kako sam te voljela". Drugi izbor je pesma Zlata Petrović "Dođi da mi ruke greješ"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track