ISKEŠIRALI 30.000 DOLARA: Marija Karan medeni mesec provešće na ostrvu Bora Bora
Foto: Dragan Kadić

Luksuzni odmor

ISKEŠIRALI 30.000 DOLARA: Marija Karan medeni mesec provešće na ostrvu Bora Bora

Stars -
Marija Karan i Džoel Lubin su za prvo bračno putovanje izabrali egzotično ostrvo Bora Bora u Tihom okeanu

Marija Karan i njen suprug Džoel Lubin medeni mesec provešće u luksuznim bungalovima na ostrvu Bora Bora za šta će, kako su nam otkrili njeni prijatelji, izdvojiti oko 30.000 dolara.

"Marija i Džoel uskoro će krenuti na Boru Boru i to neće biti njihova prva poseta egzotičnim ostrvima jer su već nekoliko puta boravili u Polineziji. Marija nam je rekla da je Bora Bora po njenom mišljenju najlepše mesto na svetu i da se veoma raduje povratku tamo. Njih dvoje su u poslednjoj poseti ovom ostrvu boravili u bungalovima koji su izgrađeni na samom moru", kaže naš izvor.

Bungalovi su omiljeno mesto za boravak poznatih ličnosti na Bori Bori, jer su praktično odsečeni od velikih turističkih mesta. Tamo će Marija i Džoel uživati u pregršt zanimljivih aktivnosti, poput ronjenja, plivanja sa delfinima i vožnje na skuterima i gliserima, a s obzirom na to da mladoženja poseduje i jahtu, nije isključeno da će njih dvoje imati i mini-turneju po Polineziji.

Da je Marija do ušiju zaljubljena u svog izabranika otkrila je u jednom od retkih intervjua u kojima je govorila o privatnom životu.

"Dečko s kojim sam tri godine u vezi nije moj agent, ali jeste Amerikanac. Nije poznata ličnost, ali je lep, zgodan, uspešan, divan čovek, podržava me u svemu što radim, voli moje korene i obožava Srbiju. Osim prijateljskog stava i pozitivne energije naših ljudi, sviđaju mu se i mnoga mesta u Beogradu. Oduševljen je Skadarlijom, dopale su mu se stare beogradske kafane i boemska atmosfera u njima", izjavila je Marija Karan.

Uzimajući u obzir ove izjave lepe glumice, venčanje u Beogradu je bio logični izbor za Lubina i nju. Mariji se udajom za Džoela smeši i uspešna holivudska karijera s obzirom na to da je on veoma cenjen u Americi i da ima brojne prijatelje iz sveta filma, među kojima su Tom Kruz i Džordž Kluni.

Marija Karan i Džoel Lubin započeli su vezu pre tri godine, posle njenog „izleta“ u Holivudu, kada se pojavila u filmu „Obred“, u kojem glavnu ulogu igra Entoni Hopkins. Glamurozno venčanje organizovali su u subotu u jednom restoranu u Beogradu, a na večnu ljubav zakleli su se i pred Bogom, u Crkvi Svete Ružice na Kalemegdanu. Prvu bračnu noć imali su u jednom beogradskom hotelu, a dan posle svadbe iskoristili su za šetnju Beogradom. Među brojnim zvanicama, na njihovom venčanju bili su Rejf Fajns, Džeremi Rener, Miloš Samolov, Nenad Stojmenović, Srđan Šaper... Zvanice na venčanju zabavljala je pevačica Ana Kokić.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track