CECA U PARIZU SA ĆERKOM: Divno se provodimo kada naše muškarce ostavimo u Beogradu!
Foto: Fejsbuk

Relaksacija

CECA U PARIZU SA ĆERKOM: Divno se provodimo kada naše muškarce ostavimo u Beogradu!

Stars -
Divno se provodimo nas četiri, kad naše muškarce ostavimo same kod kuće u Beogradu, a mi otputujemo negde. Tada radimo sve ono što u beogradu ne radimo zajedno, šetamo spokojne gradom, obilazimo tržne centre i pijemo piće u baštama i kafićima, rekla je Ceca

Svetlana Ceca Ražnatović pre dva dana otputovala je u prestonicu Franscuske u pratnji sestre Lidije, ćerke Anastasije i sestričine Helene. Večeras je očekuje koncert pred Parižanima.

Folk zvezda najradije putuje sa svojim najmilijim damama, tako je i prve junske dane rezervisala za druženje sa naslednicom Tasom, sestrom i sestričinom. Kako je ispričala, Ceca vreme u ženskom društvu koristi za relaksaciju i uživanje.

"Divno se provodimo nas četiri, kad naše muškarce ostavimo same kod kuće u Beogradu, a mi otputujemo negde. Tada radimo sve ono što u beogradu ne radimo zajedno, šetamo spokojne gradom, obilazimo tržne centre i pijemo piće u baštama i kafićima. Kući s evratimo sa nekim poklončićima kako bi obradovale snažniji pol pažnjom i uverili ih da smo na njih mislile dok smo se odmarale od njih", rekla je Ceca.

Iako cecina mlađa sestra Lidija ne voli da se fotografiše, Anastasija je uspela da je uhvati makar sa leđa u šetnji gradom, a za razliku od nje, osmogodišnjoj Heleni godi sevanje bliceva i medijska pažnja i već ume da pozira.

Anastasija je tu pravi majstor jer svakodnevno koketira sa kamerom i aparatom, a presrećna je kada njeni virtuelni prijatlelji komentarišu njenu sličnost sa majkom. Inače, ovo je prvi put da se Cecina ćerka odvoji od dečka Kostadina Terzića od početka njihove veze koja je počela pre oko dva meseca.

Odvajanje im je teško palo, pa su se nakratko i sukobili, ali su dugim telefonskim razgovorima prebrodili krizu. Cecu večeras očekuje koncert u Parizu, na kojem će imati podršku svoje najdraže ženske trojke.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track