Najnovije vesti

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević se žestoko svađali ispred zgrade
Foto: Aleksandar Jovanović

Glumac i pevačica napravili incident

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević se žestoko svađali ispred zgrade

Stars
Oni su toliko bili glasni u prepirci da su ih čule i komšije iz okolnih zgrada u centru grada

Ivan Bosiljčić (35) i Jelena Tomašević (31) žestoko su se posvađali ispred njihove zgrade u centru Beograda.
Glumac i pevačica izgleda nisu baš omiljeni u kraju u kome stanuju, budući da se komšiluk danima naslađuje prepričavajući njihov sukob koji se dogodio pre nekoliko dana.
- Ivan je urlao na Jelenu pet minuta. Krenuli su da prošetaju i svađa je počela na vratima zgrade. Toliko su bili glasni da je njihova prepirka naterala i ljude iz okolnih prodavnica da izađu na ulicu - kaže naš izvor, koji je zamolio da mu ne pominjemo ime.

Otišli na planinu

Sagovornik Kurira otkriva da su se Jelena i Ivan vratili sa mora, a posle tog incidenta više nisu viđeni u svom ulazu.
- Verovatno su otišli do Užica ili na planinu Zlatar, gde se godinama odmaraju. Sreća da njihova ćerka Nina nije čula raspravu roditelja jer su se zakačili kao i svi bračni parovi zbog neke sitnice, a dete bi se prepalo i briznulo u plač - kaže jedan od komšija.
Do zaključenja broja nismo uspeli da dobijemo komentar od ovog para, budući da nisu odgovarali na pozive i poruke.

Jelena i Ivan izgovorili su sudbonosno „da“ 28. avgusta 2011. godine na intimnoj ceremoniji u Crkvi Svete trojice u Gornjem Milanovcu u prisustvu najbližih prijatelja i rodbine, a građanski brak su sklopili nekoliko dana kasnije u Beogradu. U njihov život je početkom naredne godine došla ćerka Nina, a da nema govora o bračnoj krizi, potvrdila je pevačica u intervju za Kurir najavivši da razmišljaju o drugom detetu.

Idiličan brak

- Mislim da je vreme rodim i da bi bila idealna razlika između Nine i druge bebe, budući da ona sada ima godinu i devet meseci. Iako to ne može da se isplanira, voleli bismo da nam se desi. Volela bih da dobijem dečaka zato što ja imam starijeg brata - rekla je Jelena Bosiljčić Tomašević.

(K. M.)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...