(FOTO) DAČIČ U GUČI: Nisam zgodan al' sam neophodan!

U iskušenju

(FOTO) DAČIČ U GUČI: Nisam zgodan al' sam neophodan!

Stars -
Na jednoj od tezgi ministar je pazario majicu. Umesto one sa natpisom ’’meni seks ne treba, Vlada me j... svaki dan’’, koju je kupio pre dve godine, ministar je sada pazario drugu sa zanimljivom porukom: ’’nisam zgodan, ali sam neophodan’’

GUČA – Bili ste sa mnom u Obrenovcu, za vreme poplava, pomogli ste tada našem narodu, i na tome sam vam zahvalan. Danas sam vas pozvao u Guču, bez ijednog drugog razloga, osim da se upoznate sa našom tradicijom,običajima, da vidite kako se Srbi vesele!

Ovim rečima je u Guči ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić dočekao petnaestak ambasadora i predstavnika diplomatskog kora.­

Važno je da danas, na 100­godišnjicu Velikog rata, ovde ne slušamo ratne trube, nego trube radosti, života. Videćete danas ovde razne ljude, ali, svi igraju, pevaju, vesele se, neki psuju, ali, sve je to narod – rekao je Dačić.

Ministar i ambasadori zatim su, kroz gužvu, saborski urnebes prošetali Gučom, jedan od uličnih prodavaca ponudio je Dačića mekikom, a, ministar je odgovorio u svom stilu: Jesam gladan, ali, ne mogu mekiku!

A da ipak malo gricnem: Ivica Dačić u Guči
A da ipak malo gricnem: Ivica Dačić u Guči

Na jednoj od tezgi ministar je pazario majicu. Umesto one sa natpisom ’’meni seks ne treba, Vlada me j... svaki dan’’, koju je kupio pre dve godine, ministar je sada pazario drugu sa zanimljivom porukom: ’’nisam zgodan, ali sam neophodan’’.

Dačić je potom ambasadore ugostio na ručku, a služeni su tradicionalni srpski specijaliteti, od svadbarskog kupusa, pršute i sira do prasećeg i jagnjećeg pečenja. Najavljeno je i prisustvo ministra i ambasadora na koncertu trubača Dejana Petrovića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track