HIT SPEKTAKL: Zorica Brunclik spaja Draganu i Cecu!
Foto: Damir Dervišagić I Dragan Kadiić

Rivalke iz devedesetih pevaju zajedno

HIT SPEKTAKL: Zorica Brunclik spaja Draganu i Cecu!

Stars -
Posle nekoliko decenija dve nekad najveće estradne protivnice nastupiće rame uz rame kao gošće na spektaklu u Kombank areni

Dragana Mirković i Svetlana Ceca Ražnatović posle dužeg vremena zapevaće zajedno pred publikom, i to u utorak, na koncertu Zorice Brunclik, u Kombank areni.Dve najpopularnije pevačice devedesetih godina prošlog veka, od kojih su mediji pravili ljute rivalke, iako se nikad nisu lično prepucavale, nakon toliko godina naći će se na istoj sceni kao gošće na velikom spektaklu Brunclikove. Jedini koji je 2007. godine uspeo da ih spoji na istom mestu bio je „Grandov“ voditelj Siniša Medić. U to vreme radio je na televiziji DM sat, i Gaga i Ceca su se pojavile u njegovoj emisiji „Kontra“.

Velike zvezde na jednom mestu... Zorica, Ceca i Dragana
Velike zvezde na jednom mestu... Zorica, Ceca i Dragana

Dolazi i BrenaSad su obe rešile da ispoštuju Zoku i zablistaju na njenom stejdžu.- Zorica će pokazati zašto je njen koncert već u najavi veliki spektakl! Osim Dragane i Cece, koje će joj svakako biti nesvakidašnje gošće, zajedno s njom nastupiće i njena životna suparnica Vesna Zmijanac. Pored toga, folkerka će na bini okupiti i mnogo svojih prijatelja i kolega, poput Lepe Brene, Ace Pejovića, Dženana Lončarevića, Peđe Medenice, momaka iz Leksington benda, ali će izuzetnu priliku da otpevaju neke njene pesme pružiti i mladim devojkama iz „Zvezda Granda“, koje će otvoriti koncert - otkriva Kurirov izvor.Rasprodata ArenaIz VIP loža bodriće je veliki broj kolega i prijatelja, ali i poznatih ličnosti iz raznih oblasti javnog života. Za ovaj spektakl vlada veliko interesovanje, Arena je skoro rasprodata i, kako smo saznali, u prodaji je ostalo samo još oko 300 karata.(M. K. V.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track