10 FATALNIH HRVATICA: Na njih se Srbi najviše lože!

Estrada, sportistkinje, poznate žene

10 FATALNIH HRVATICA: Na njih se Srbi najviše lože!

Stars -

Veze između Srba i Hrvatica prekinute su devedesetih, ali su poslednjih godina ponovo aktuelne

Nije tajna da su decenijama unazad Hrvatice potpuno “lude” za momcima iz Srbije. Veze između Srba i Hrvatica prekinute su na neko vreme usled rata u bivšoj SFRJ, ali su poslednjih godina ponovo aktuelne, kako među “običnim” svetom tako i među poznatim ličnostima. Nije sporno da se i Srbi “pale” na Hrvatice, a to se najbolje moglo videti nakon što je Kolinda Grabar Kitarović postala predsednica, odnosno kada su na društvenim mrežama i gotovo svim medijima osvanule njene fotografije u bikiniju. Naravno, ispred aktuelne predsednice svakako su devojke sa estrade na koje muška populacija iz Srbije bukvalno “otkida”. Pored njih tu su i sportistkinje i starlete iz “lijepe njihove” koje svojim izgledom bukvalno hipnotišu.

Što se estradnog dela tiče, jedna od neprikosnovenih je svakako Severina. Da se Srbi pale na pevačicu kojoj je karijera krenula uzlaznom putanjom nakon čuvenog snimka sa jahte, svedoči i to da sa Srbinom Milanom Popovićem ima dete.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

Pored nje, čast estrade brani još nekoliko devojaka. Pre svih, tu je bivša pevačica “Magazina” Jelena Rozga.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

Tu je svakako i nešto starija od prethodne dve pevačice, ali svakako izazovna Nina Badrić.

Predstavnica mlađe generacije pevačica iz Hrvatske, koju obožavaju momci iz Srbije je i Ana Bebić.

Lista od 10 imena svakako ne bi bila prava da na njoj nema mesta za starlete. Kada je to “zanimanje” u pitanju neprikosnovena je Nives Celzijus.

Da ne bude da je lista sastavljena isključivo od pevačica i starleta, na njoj je svoje mesto našla i Nikolina Pišek.

Čast sportistkinja na ovoj listi brani Antonija Mišura, košarkašica koja svojim izgledom pleni i na parketu i van njega.

Oni malo stariji sigurno se sećaju glumice Ene Begović, koja je svojom lepotom očarala muškarce u celoj bivšoj SFRJ. Ova glumica tragično je nastradala u saobraćajnoj nesreći 2000. godine.

Lista od 10 nipošto ne bi mogla da prođe bez atkraktivne manekenke Nine Morić, koja je planetarno popularna.

Da ne bude da se Srbi “pale” samo na dokaz je i novinarka i književnica Vedrana Rudan, koja svojim britkim pisanjem uživa ogromnu popularnost u Srbiji.

Foto: Fonet
Foto: Fonet

(Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja