Bora Đorđević: Ženim se na jesen
Foto: Nemanja Pančić

Treći put mladoženja

Bora Đorđević: Ženim se na jesen

Stars -
Frontmen Riblje čorbe neće da otkrije ime buduće žene jer ne želi da urekne ovu ljubav

Bora Ðorđević je srećno zaljubljen u ženu koju krije od javnosti, a kojom će se oženiti na jesen.Ovu ekskluzivnu informaciju roker je otkrio u intervjuu za Stori. Muzičar, koji je pre nekoliko meseci prestao da pije, već priprema svadbu, ali o svojoj budućoj supruzi i dalje ne želi da govori za medije jer pokušava da privatni život sačuva samo za sebe.- Dva puta sam se ženio i razvodio, oženiću se i treći put. Ljudima kažem da me o budućem braku ne pitanju ništa do jeseni. Neću da ureknem, a obećao sam joj da neću pričati o tome, tako da će to zasad ostati tajna. Dakle, nekih vesti o mom privatnom životu biće tek u septembru-oktobru - izjavio je Bora za magazin Stori.

Pošto je završen muzički šou „Pinkove zvezde“, u kojem je bio član žirija, tokom leta biće posvećen koncertima i svojoj budućoj supruzi, sa kojom će pre svadbe otići na odmor. Ljubav ga trenutno najviše ispunjava, ali ističe da je ova godina za njega bila vrlo turbulentna. Osim po svadbi koja ga očekuje, pamtiće je, kako kaže, i po lečenju od alkoholizma, upali pluća i „Pinkovim zvezdama“. Frontmen grupe Riblja čorba je već promenio način života, pa je svakog dana u teretani, alkohol ne uzima u ruke, cigarete je ostavio, a u tome mu veoma pomože buduća supruga.

BrakoviBORA SE RAZVODIO DVA PUTABora Ðorđević dosad se ženio dva puta. Njegova prva supruga Dragana preminula je nakon njihovog razvoda od posledice mešanja lekova i pića 2007. godine. Iz tog braka roker ima dvoje dece Tamaru i Borisa. Nekoliko godina kasnije Bora je u Americi upoznao duplo mlađu Aleksandru, kojom se oženio, a brak s njom trajao je samo četiri godine. Veoma brzo Bora se zaljubio u izvesnu Dubravku iz Slovenije, s kojom se razišao u februaru ove godine. Od tada ne govori o svom intimnom životu, pa je nepoznato da li se s njom pomirio ili će pred oltar s nekom drugom ženom.

(T. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track