SVI ZANEMELI KAD SU OTKRILI TAJNU: Ovo niko nije očekivao u Parovima

Puklo prijateljstvo

SVI ZANEMELI KAD SU OTKRILI TAJNU: Ovo niko nije očekivao u Parovima

Stars -
Priznajem, volela sam Jelenu Golubović, bila mi je favorit u prošlim Parovima, rekla je Miljana Kulić i šokirala sve kada je otkrila da je vodila njen fan klub

Istina je da su se Jelena Golubović i Miljana Kulić družile na početku rijaltiija Parovi, ali niko nije mogao ni da nasluti šta je prethodilo toj povezanosti.

Tokom emisije – „suđenje“, zbog uvreda koje je Miljana Kulić izgovorilana račun bake Jelene Golubović, otkriveno je nešto, o čemu niko ništa nije znao, niti je mogao da pretpostavi.

"Priznajem, volela sam Jelenu Golubović, bila mi je favorit u prošlim Parovima", rekla je Miljana Kulić, koja je postala poznata javnosti kad je otkriveno da je uhodila pevače širom Srbije, na njihovim nastupima.

"Ja sam vodila njen fan klub. Eto, sad vam kažem", izgovorila je Nišlijka.

"Sram te bilo, Jelena, šta ti radiš!", povikali su svi na rediteljku.

"Nije ona samo za mene glasala. To je radila i za Mišela, Darka Lazića... Za Jelenu sam glasala sa 300 kartica. Mogu da dokažem. Moje društvo je glasalo za Jelenu. Sve te kartice su kod mene kući. Potrošila sam mnogo para zbog nje. Volela sam je i poštovala, jer je lepo pričala i svima govorila istinu. Sad vidim da nije sve tako kako sam mislila".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track