NEKADA SU SE SVAĐALE A SAD KUJU PLAN: Evo kako će Stanija i Tamara prevariti farmere!
Foto: Printscreen Farma

Prave šou

NEKADA SU SE SVAĐALE A SAD KUJU PLAN: Evo kako će Stanija i Tamara prevariti farmere!

Stars -
Kada stigne pismo, ja ću ti dati znak, namignuću ti, a ti kreni, rekla je klaberka Dobrojevićevoj

Stanija Dobrojević i Tamara Đurić su od početka rijalitija u sukobu, a tokom prethodnog izbacivanja klaberka je dobila zadatak da glumi starleti drugaricu. Ona je sa zadovoljstvom prihvatila taj zadatak, jer smatra da može lako da ga odradi. Njoj je obećana vredna nagrada, a uveliko radi na njegovoj realizaciji. Naime, ona je skovala plan da se sa Stanijom dogovori da izrežiraju svađu, kako bi zabavile farmere i publiku. Klaberka je Dobrojevićevoj predložila da u ponedeljka tokom izbacivanja počnu da vređaju jedna drugu i polivaju vodom. Đurićeva je Staniji rekla kako ju je navodno zgotivila i da pištuje njen rad, a starleta joj je uzvratila na sličan način.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

"Msilim da si kul lik. Ali mislim da si izabrala pogrešan način da igraš, da me vređaš. Ispadamo kao neke prostitutke koje se svađaju", rekla je Stanija posle čega joj je Tamara iznela svoj predlog.

"Slušaj imam ideju. Ajde da ti i ja napravimo skadnal. Kada stigne pismo, ja ću ti dati znak. Namignuću ti, a ti kreni sa svađom. Počećemo da se vređamo, polivamo vodom. Kažemo jedna drugoj "ku.vetino raspala, gluipa frizerko, klaberko", i tako to. Ja ću da krenem prva. Mislim da je to super za publiku. Ne mogu da ti sada kažem sve, ali imaćemo nagradu. Veruj mi", pričala je Tamara, sa čim se Stanija u početku nije složila

"Ne mogu ja to tako da kažem, to nije u mom fazonu, to je seljački", rekla je Dobrojevićeva, nakon čega je pristala na Tamarinu igru.

Foto Printscreen Farma
Foto Printscreen Farma

A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja