2 MESECA POSLE RAZVODA OD LEČIĆA: Nina upoznala roditelje sa NOVIM DEČKOM! Evo kako su reagovali
Foto: Printscreen/Instagram

Danima se piše o novom paru

2 MESECA POSLE RAZVODA OD LEČIĆA: Nina upoznala roditelje sa NOVIM DEČKOM! Evo kako su reagovali

Stars -

Dva meseca nakon što se i zvanično razvela od Branislava Lečića, posle šest godina braka, Nina Lečić je roditelje upoznala sa svojim novim dečkom, teniserom Filipom Krajinovićem.

Nedeljema se piše o njenoj vezi sa Krajinovićem, pa je tako Nina rešila da Filipa upozna sa svojim ocem i majkom.

"Nina je oduvek imala iskren odnos sa roditeljima, posebno sa svojom majkom, koja joj je danas najveća podrška. Kako nije želela da roditelji iz medija saznaju sve o njenoj novoj vezi, rešila je da ih upozna. Njima je najvažnija sreća njihove ćerke, pa se nisu preterano bunili zbog ove njene odluke", otkrio je izvor blizak Nini i dodao je da je uz Filipa, ona uspela da brže prebrodi razvod.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

"Trebalo joj je malo vremena nakon što se rastala od Leke da prihvati činjenicu da će biti sama. Ipak, celu situaciju je uspela da prebrodi uz Filipa, koji joj je u tom trenutku bio velika podrška. Kako se njih dvoje poznaju odranije i družili su se, vremenom je prijateljstvo preraslo u nešto više", kaže jedan od Nininih prijatelja.

Foto: Printskrin/Instagram
Foto: Printskrin/Instagram

Sa druge strane, nakon što je zajednički stan na Dedinju ostao Nini, Branislav Lečić se posle razvoda preselio u svoj momački stan u centru Beograda.

"Leka ima nekretninu u centru grada gde je živeo nakon razvoda od prve supruge, i sada se ponovo vratio u taj stan. Sa Ninom ima odličan odnos, sina viđa kad god se dogovori sa bivšom ženom i njih dvoje odlično funkcionišu", navodi izvor blizak Lečiću.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, Kurirov paparaco je prvi uslikao Ninu sa novim dečkom kada su zajedno napuštali hotel u kom su zadržali sat vremena.

(Blic/Danijel Rakočević)

Bonus video

NINA LEČIĆ POSLALA PORUKU SA SUZAMA U OČIMA: Zagrli, sad me jako zagrli!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track