Glas JK za fetiš predsednika
Foto: KURIR

Estrada na izborima - Jelena Karleuša

Glas JK za fetiš predsednika

Stars -
Neka moja punoletna armija uradi isto! Za dobro svih nas! Sada imate moć da situaciju u ovoj zemlji PREOKRENETE u svoju korist!

Ubacila u kutiju.Jelena Karleuša juče je glasala u Osnovnoj školiIvan Gundulić“ u Novom Beogradu. Ona nije bila od onih neopredeljenih ili nezadovoljnih koji su šarali listiće. O svojim stavovima sasvim se jasno oglašavala u poslednje vreme, a ni juče nije bila ćutljiva.- A sada idem da navučem moje fetiš cipele i da glasam za MOG fetiš predsednika! - napisala je na Tviteru, a kad je završila svoju građansku dužnost, ponovo se oglasila:- Glasala! Neka moja punoletna ARMIJA uradi isto! Za dobro svih nas! Sada imate moć da situaciju u ovoj zemlji PREOKRENETE u svoju korist!Bez pominjanja imena, jasno je koga je zaokružila.- Jelenina politička uverenja i stavovi su svima dobro poznati. Njen uticaj na mlade u regionu je ogroman, tako da je Jelenina podrška veoma bitna svakom modernom političaru. Nesumnjivo je da bi, kad bi se ozbiljno bavila politikom, Jelena imala zavidno glasačko telo. Naravno, ona i sada koristi svoju popularnost i uticaj da iskazuje ispravne stavove i promoviše svoje favorite među političarima - rekao nam je Karleušin portparol Zoran Birtašević.

Ana Bekuta Ana Bekuta

Ana Bekuta: Jeste da nisam obukla crvenu haljinu...Ana Bekuta juče je oko 13.30 glasala u Četrnaestoj beogradskoj gimnaziji na Vračaru. Naravno, nije htela da nam otkrije kome je svoj glas dala, ali iz njene izjave se da zaključiti.- Ovo je vrlo važan dan za sve nas. S radošću sam izašla na izbore. Jeste da nisam obukla crvenu haljinu, ali i ova zelena je lepa. Ovog proleća zelena boja je u modi - rekla je Bekuta za Kurir.(D. T.)

Goga Sekulić Goga Sekulić

Goga Sekulić: Prvi put sam na glasanjuGoga Sekulić za svoju političku opciju glas dala u opštini Čukarica. Za nju je juče bio poseban dan - do sada nije izlazila na izbore, a i bila joj je krsna slava.- Prvi put sam izašla na glasanje. Ne pratim mnogo politiku, ali sada sam se odlučila da glasam. Pošto je Đurđevdan porodična slava, posle glasanja sam otišla u Crkvu Svete Trojice, a nakon toga s familijom i kumovima proslavila krsnu slavu.(I. C.)

Ivan Ivanović Ivan Ivanović

Ivan Ivanović: Pokupio glasoveIvan Ivanović, voditelj TV Prve, u proteklom periodu vodio je svoju kampanju za predsednika. I, izgleda, međ Srbima pronašao dosta sledbenika. Tokom izbornog dana na Tviter su mu stizale fotografije na kojima se vidi kako su dopisivali na listiću broj 13 i Ivanovo ime uz njegovu parolu „Napred malim korakom“. Iako su nevažeći, Ivanović se hvalio glasovima. I nije odoleo da ne bocne JK:- Danas je dan kada čak i Karleušin glas vredi.(D. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja