MARINA VISKOVIĆ ŽELI DA SE UDA: Volela bih da me dečko zaprosi za Novu Godinu!
Foto: Printscreen/Instagram

hoće da stane na ludi kamen

MARINA VISKOVIĆ ŽELI DA SE UDA: Volela bih da me dečko zaprosi za Novu Godinu!

Stars -

Pevačica Marina Visković već nekoliko godina uživa u ljubavnoj vezi sa izabranikom Mirkom, sa kojim bi volela da bude za doček Nove Godine.

Kako Marina u najluđoj noći peva u jednom beogradskom klubu, ona ne zna da li će joj se dragi pridružiti te večeri.

"Verovatno će biti tamo. On je nezgodan za planiranje. Kod njega je sve u poslednjem trenutku. Ukoliko on ne dođe, tu je moj bend da mi prvi čestita Novu godinu, kao i svake godine. Volela bih da dođe i on. Ne bih se bunila da me zaprosi pred svima", iskrena je Marina, koja sprema poseban repertoar za 31. decembar.

"Ja sam svoje ime napravila pevajući po beogradskim klubovima i splavovima i vrlo mi je poznata beogradska publika. Znam kako da im pristupim i učinim da se provedu maksimalno. Pripremam spektakl u muzičkom smislu. Ovaj klub će mi omogućiti da pevam pesme koje najviše volim, od pop i rok numera do stranog repertoara. Zvala sam dragog kolegu Nenada Ćeranića da mi se pridruži na bini", otkriva nam pevačica, koja osvaja publiku i stasom i glasom.

JOŠ JEDNA PEVAČICA STAJE NA LUDI KAMEN: Udaje se Marina Visković, evo kako izgleda budući muž

"Idem i na časove pevanja. Volim da odem kod moje drugarice sa kojom sam išla na hor da usavršavam pevanje. Ona svira na klaviru, a ja pevam. Glas je kao telo, mora da se trenira i mora da se radi na njemu. Profesionalac sam, a to znači da moram uvek da radim na sebi. U poslednje vreme volim da pevam pesme Marije Šerifović. Inače me hvale kolege i saradnici da mi dobro leže te teške pesme", kaže Viskovićeva srećna što će Novu godinu dočekati u rodnom gradu.

(Alo/D.Panajotović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track