RANJENO SRCE: Kreće nova ljubavna priča na Hepi televiziji
Foto: Promo

RANJENO SRCE: Kreće nova ljubavna priča na Hepi televiziji

Stars -

Ljubavna priča, koja je osvojila sve koji su pogledali makar jednu epizodu, stiže na male ekrane u Srbiji, I od ponedeljka, od 18,30, emitovaće se na Hepi televiziji.

Priča govori o mladoj uličnoj prodavačici cveća I priznatom muzičaru, koji odlučuje da od ove devojke napravi damu I novu muzičku zvezdu.

Hasret je izbegla iz Trakije u Istambul još kao dete I sada živi skromno u kući koju deli sa ocem Burhan, polusestrom Gulnaz, I braćom Kadirom I Ozgu

Murat je professor muzike na univerzitetu I trenutno vodeći kompozitor u gradu. Piše I komponuje muziku za trenutno najpoznatije pevače u zemlji I mnogo sanjaju da ostvare saradnju sa njim.

Sudbina je umešala svoje prste kada je mladu Hasret uvela u njegov život.

Na uličnom venčanju priznati muzičar se kladi sa prijateljem da može od jedne obične ulične prodavačice da napravi zvezdu. Ovo je možda za njega bila samo opklada, ali za nju je ovo bila karta za izbavljenje iz - siromaštva.

Ona prihvata činjenicu da mora da napusti kuću, seli se u Muratovu rezidenciju, ali tamo je ne prihvataju. U tom trenutnku još uvek nije svesna koliko je surov njen novi mentor. Počinju da rade na njenom glasu I obučavaju je kako da se ponaša, govori, jede, kako da se oblači I kako da hoda kao dama. Uz sve ovo, ona će naučiti I kako treba voleti.

Tokom Hasretove transformacije, odnos učitelja I učenika pretvara se u dirljivu ljubavnu priču koja će prevazilazi sve njihove razlike I problem.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja