BIO JE KRALJ 90-IH I ŽENE SU PADALE NA NJEGOV OSMEH: Onda je stigao turbo-folk i nestao je! Evo kako DANAS IZGLEDA!
Foto: Printscreen

NIŠLIJU OBOŽAVAJU I U BUGARSKOJ

BIO JE KRALJ 90-IH I ŽENE SU PADALE NA NJEGOV OSMEH: Onda je stigao turbo-folk i nestao je! Evo kako DANAS IZGLEDA!

Stars -

Boban Zdravković je postao megapopularan devedesetih, odmah posle raspada Jugoslavije, kada je na ovim prostorima zavladao turbo-folk. Svi se sećaju Bobanovih hitova „Marakana“, „Lagala me jedna Maja“, „Ne dolazi u moj san“, „Ptičica“, ali njega već dugo nema u javnosti.

Tokom osamdesetih ovaj Nišlija izdao je nekoliko uspešnih albuma, a 1986. godine na albumu "Klinka" ubo je megahit "Ne dolazi u moj san", koji i danas na nastupima izvode njegove kolege.

I tokom devedesetih nastavio je da niže hitove kao što su "Ciganima srce daću", "Pogledaj u nebo", "Lagala me jedna Maja", "Marakana"...

Njegov najjači adut bio je njegov osmeh i šarm, a kada je 2007. godine prikazan animirani film "Džet set" u kom je sa Sejom Kalačem igrao glavnu ulogu, Zdravković se ljubazno zahvalio autoru filma.

Pa kažeee ? Zašto nisam ptičica uživo ?????? #bobanzdravkovic #pticica #dmsat #utorkomu8 #uzivo #muzika

Објава коју дели Marko Grujičić ?? (@marko_grujicic) дана

Poslednjih godina Bobana retko možemo videti na televiziji, osim ako prezentuje neku novu pesmu, jer od muzike nije digao ruke. I dalje je vrlo tražen kako u našoj zemlji, tako i u celom regionu i najčešće peva na privatnim veseljima.

Boban Zdravković
foto: Printscreen

Ekipa "Premijere" posetila je njegov nastup u prestonici, a evo kako danas izgleda.

- Nisam u medijskoj ilegali, to je moja priroda, pojavim se kad ima nešto interesantno. Izbacio sam pesmu "Ritam juga", više ćemo se družiti. Puno mi je srce kad nastupam u Beogradu, drago mi je uvek da se sretnem sa dragim ljudima.

Bobana Zdravkovića oduvek je posebno volela bugarska publika, pa poslednjih godina često tmao nastupa i snima pesma za njihovo tržište.

foto: Printscreen

Kurir.rs/ Foto: Printscreen

Bonus video:

00:20

Deca opčinjena Dejanom Dragojevićem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track