Najnovije vesti

NATAŠA MU NAŠLA LJUBAVNE PORUKE DRUGE ŽENE, PA JE PRETUKAO: A nasilnik Luka Lazukić pričao kako je bivšu uhvatio U KREVETU SA DRUGIM
Foto: Damir Dervišagić/Dragan Kadić

STOP NASILJU

NATAŠA MU NAŠLA LJUBAVNE PORUKE DRUGE ŽENE, PA JE PRETUKAO: A nasilnik Luka Lazukić pričao kako je bivšu uhvatio U KREVETU SA DRUGIM

Stars

Luka Lazukić je pretukao Natašu Bekvalac, a do sukoba je došlo nakon svađe u stanu na Dedinju.

 

Međutim, Lazukić je pre pevačice već imao jedan brak, a tadašnja supruga je, kako je on tvrdio jednom poznaniku, varala njega.

 

NATAŠA BEKVALAC O PORODIČNOM NASILJU: Ne sme da se ćuti, ni trpi! Žrtva mora da kaže problem

 

Naime, Lazukić je bio u braku sa dizajnerkom enterijera, Aleksandrom - Manjom, sa kojom ima ćerku Iru. Par se razveo, a kako je Lazukić pričao, Manju je uhvatio u krevetu sa drugim muškarcem.

 

Naime, on se svojevremeno na Dorćolu sreo sa jednim muškarcem kako bi popričali, a izvor je za rekao sve detalje.

foto: Damir Dervišagić

"Njih dvojica su se našli da bi porazgovarali o Manjinom ponašanju u vezi, to jest Manjinog dečka je zanimalo da li je ona varala Lazukića dok su bili u braku. Da situacija bude još zanimljivija, njih dvojica se znaju jer je on u jednom trenutku iznervirano rekao: "Ona (Manja, prim. nov.) mene namešta kod tebe, a tebe kod mene", pričao je izvor i otkrio detalje razgovora.

 

Kako kaže, razgovor je krenuo ka Manjinom i Lazukićevom braku, a on je ispričao svom prijatelju da ga je bivša supruga varala, koristeći grub rečnik i eksplicitne detalje.

 

KOLEGINICE PODRŽALE NATAŠU BEKVALAC KOJA JE PRETRPELA NASILJE: Kakav god je razlog, nema opravdanja!

 

"Mene je varala! U gajbi, u mojoj gajbi se je*e sa čovekom, u mom krevetu, u mojoj kući. Moja svetinja! Ja se ne je*em u tom krevetu, a ti se je*eš u tom krevetu. Ja, ja stvarno ne razumem. Pakao... Gubio je pristojnost Lazukić, očigledno prisećajući tog momenta zbog kojeg su se verovatno i razveli. Ona je podnela zahtev za razvod", prepričavao je sagovornik.

 

"Nedugo pošto su razmenili iskustva, da tako kažem, krenuli su da se rastaju i Manjin dečko je rekao Lazukiću kako mu je "skinuo veliki teret".

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Puls/Foto Kurir

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

(KURIR TV) PRVI SNIMAK NAKON ŠTO JE SUPRUG NASRNUO NA NJU: Nataša Bekvalac otišla u Urgentni centar

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...