(FOTO) HALID BEŠLIĆ U VELIKOM PROBLEMU: Evo kakve MUKE ima pevač pred koncert u Beogradu!
Foto: Marina Lopičić

Dilema

(FOTO) HALID BEŠLIĆ U VELIKOM PROBLEMU: Evo kakve MUKE ima pevač pred koncert u Beogradu!

Stars -

Halid Bešlić našao se pred velikom dilemom oko izbora pesama koje će se naći na repertoaru na njegovom velikom beogradskom koncetu 8. maja u Centru Sava.

Popularni pevač narodne muzike uveliko se sprema za spektakl zakazan za prve dane proleća, a iako sve ide po planu, on muku muči sa pesmama.

Halid ne može da se odluči koje hitove će pevati svojoj vernoj publici, jer za skoro 40 godina karijere ima pregršt pesama. Zbog toga se Bešlić konsultovao sa kolegama, saradnicima, ali i fanovima.

Kurir je došao u posed fotografije na kojoj Halid sastavlja spisak repertoara, a publika može da bude sigurna da će im on pevati neke od najvećih hitova, koje se i danas pevaju, kako u klubovima, tako i na raznim muzičkim takmičenjima.

To su pesme poput "U meni jesen je", "Ja bez tebe ne mogu da živim", "Dijamanti", "Beograđanka", "Čardak", "Romanija"...

foto: promo

Pevač je istakao da se raduje koncertu u Beogradu, i da je Sava Centar njegovo omiljeno mesto u srpskoj prestonici za pevanje.

"Sava centar je najbolji prostor za koncerte na Balkanu. Voleo bih da uskoro i Sarajevo dobije jednu takvu dvoranu. Naravno, u Beogradu imam vernu publiku i sigurno da će se i ovaj put tražiti karta više".

Kurir/J. Stuparušić, Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track