BRAK NIJE PRESUDAN ZA SREĆAN ODNOS: Nikolija nema plan da se uda za Relju!
Foto: Damir Dervišagić

ISKRENA

BRAK NIJE PRESUDAN ZA SREĆAN ODNOS: Nikolija nema plan da se uda za Relju!

Stars -

Jedna od najpopularnijih mladih pevačica Nikolija Jovanović od samog početka njene karijere bila je specifična po svom izgledu, a i stavovima kojih se drži već dugi niz godina.

Nikolija je pre više od dve godine donela na svet devojčicu Reu sa popularnim pevačem Reljom Popovićem, a s obzirom na to da je ovaj par još uvek u vanbračnoj zajednici zanimalo nas je da li pevačica planira da stane na ludi kamen i svoju ljubav kruniše brakom.

"Ne znam, trenutno nemamo takvih planova. Ja sam čudna osoba po tom pitanju, to i Relja zna, baš ne volim ta veselja, ceremonije, pa i muziku kad dovedu", rekla je Nikolija.

foto: Damir Dervišagić

Međutim, ona je takođe izjavila da je u poslednje vreme počela da se ograđuje povodom nekih izjava, jer veruje u ono: Nikad ne reci nikad, pa smo iskoristili priliku da je pitamo ako bi to "Nikad" preraslo u sudbonosno "Da", kakav bi bio njen stil venčanice koju bi nosila.

"Što se tiče venčanice, ne znam, jednom sam videla jednu kratku i bila sam u fazonu: "Uh, ova bi mogla kada bih se udavala", ali nije mi pomisao išla dalje od toga. Ne znam, počela sam da se ograđujem u poslednje vreme, nikad ne reci nikad, znači, može da se desi da mi proradi ta želja, ali sigurno ne za trubačima ili ne znam za kakvom venčanicom, to ne verujem, ali za udajom može da mi se probudi želja, ali nije mi presudna za srećan odnos", priznala je Nikolija.

foto: Damir Dervišagić

Nikolija i Relja koriste svaki slobodan trenutak kako bi svoje dragoceno vreme posvetili svojoj ćerki, a kako se trude da podjednako budu tu za nju ona je ipak morala da prizna da Rein tata ima glavnu reč.

"Mislim, mi je međusobno svi obožavamo, nema to kome je ona privrženija, ali definitivno mene najviše zeza. Relja ima čvršću reč, više ga sluša. Nije on strog, daleko od toga, ali kad kaže nešto to se poštuje. Ja ponavljam kao papagaj i ništa. Ne znam, ona sa mnom sve može", rekla je pevačica.

Kurir.rs, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track