OTKRIVENI DETALJI PRVOG RAZGOVORA SLOBE I LUNE VAN RIJALITIJA: Sama je pokrenula priču o Kiji! EVO šta mu je poručila! (VIDEO)
Foto: Youtube screenshot

PROCURELE INFORMACIJE

OTKRIVENI DETALJI PRVOG RAZGOVORA SLOBE I LUNE VAN RIJALITIJA: Sama je pokrenula priču o Kiji! EVO šta mu je poručila! (VIDEO)

Stars -

I nakon završetka rijalitija ''Zadruga'', interesovanje medija za ljubavni trougao ne jenjava. Tako su i dalje jedna od glavnih tema domaćih medija upravo Kristina Kija Kockar, Luna Đogani i Sloba Radanović.

foto: Printscreen/Youtube

Otkriveno je i kako je izgledao prvi Lunin i Slobin razgovor otkad su napustili Belu kuću.

"Čuo sam ceo njihov razgovor, sve znam šta su pričali tih par minuta, bili su ono... Baš rezervisani. Taj prvi razgovor imali su noć posle finala, kad je bila ona oproštajna žurka. Sloba ju je pitao je l' ide na žurku, ona mu je rekla da će doći, pa joj je on dodao da su i njega zvali, da dolazi i on", rekao je dobroobavešteni izvor, koji je preslušao snimak razgovora Slobe i Lune, a potom dodao da je Luna samoinicijativno pokrenula priču o Kiji.

foto: Printscreen Youtube

"Rekla mu je: "Hej, srela sam danas Kiju" i onako, nasmejala se. Sloba je odmah pitao šta i kako, pa mu je Luna rekla da je srela nju i Teodoru onu malu, Džehverovićku, kad je išla kod frizera tog popodneva. Sloba ju je pitao: "Je l' ti se javila?", a Luna mu je rekla da nije, da misli da se Kija pravila da je nije videla i to je to, ćao-ćao, ništa više nisu pričali niti se dogovarali da imaju neki razgovor, da se vide i slično", do detalja je ispričao izvor, koji je insistirao da ostane aniniman.

foto: Printscreen Pink Tv

Kurir.rs/ Pink / Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track