BANE JAVNO O VRELOJ AKCIJI SA NADEŽDOM! PREKINULI SVAKI KONTAKT! Bila je sa mnom više puta, NE SAMO JEDNOM (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

BEZ DLAKE NA JEZIKU

BANE JAVNO O VRELOJ AKCIJI SA NADEŽDOM! PREKINULI SVAKI KONTAKT! Bila je sa mnom više puta, NE SAMO JEDNOM (VIDEO)

Stars -

Bane Čolak javno je prokomentarisao vrelu akciju sa Nadeždom Biljić, koja se dogodila u rijalitiju! Bivši zadrugari u jednom trenutku, na snimku koji mu je pušten tokom emisije, bili su veoma blizu, što Bane nije želeo da propusti.

foto: Youtube screenshot

"Meni je to sve kul, ja sam radio to samo zato što sam se divno osećao. Ta druga strana, koja god bila od navedenih, se isto tako lepo osećala sa mnom, čim je bila sa mnom, više puta, ne samo jednom. Nisam se čuo sa Nadeždom nakon izlaska. Super joj je nova pesma, čak se i pronalazim u njoj. Što se tiče toga što sam uradio sa Nadeždom, a nisam ništa, ništa ružno nisam uradio - Nadežda i ja smo mogli da budemo zajedno. Ali, jednostavno nisu bili takvi uslovi", izjavio je on.

S druge strane, dotakao se odnosa sa Mikijem Đuričićem, ističući da je njihov odnos, posebno nakon rijalitija, veoma loš.

"Čuo sam se sa Mikijem na Fejsbuku, rekao mi je da je ljut, da ne može da verujem da me je on napravio u rijalitiju. Hvala Mikiju puno što me je napravio. Voleo bih da me Miki dopravi", zaključio je, ističući kako smatra da to nije istina.

(Kurir.rs/Foto: Youtube screenshot)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track