MADONA, DŽEJ LO, ROBI VILIJAMS I DRUGE ZVEZDE: Ovaj Srbin je obezbeđivao najpoznatije ljude na planeti! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić, Profimedia, EPA, Reuters

Biografije

MADONA, DŽEJ LO, ROBI VILIJAMS I DRUGE ZVEZDE: Ovaj Srbin je obezbeđivao najpoznatije ljude na planeti! (FOTO)

Stars -

Madona Veronika Čikone rođena je 16. avgusta 1958. u Mičigenu. Poznata je po ekscentričnim muzičkim spotovima i nastupima. Postala je jedna od najuspešnijih pevačica svih vremena, dobivši titulu kraljice popa. Dobitnica je mnogobrojnih nagrada i nosilac mnogo rekorda u muzičkom svetu.

foto: Profimedia

Madona je imala turbulentan ljubavni život, udavala se dvaput i oba braka su joj bila neuspešna. Njen prvi muž bio je glumac Šon Pen, a drugi reditelj Gaj Riči, s kojim ima sina, dok je ćerku rodila u vezi s fitnes trenerom Karlosom Leonom.

Robi Vilijams rođen 13. februara 1974. Engleski je kantautor koji se povremeno bavi i glumom. Vilijams je prodao preko 70 miliona ploča širom sveta, što ga čini najprodavanijim muzičkim umetnikom u svetu. Vilijams se proslavio kao član benda Take That, koji je 1995. napustio.

foto: Profimedia

Vilijams je imao mentalne probleme i probleme sa samopouzdanjem, borio se sa alkoholizmom, drogom... Otkrio je da se borio s letargijom izazvanom hormonskim disbalansom. Vilijams je oženjen glumicom Ajdom Fild, s kojom ima dvoje dece.

Dženifer Lopez američka pevačica i glumica, rođena je 24. jula 1969. Njena prva glavna uloga je bila u filmu „Selena“, za koju je dobila nagradu ALMA za najbolju glumicu, a 1999. izdala je svoj prvi studijski album „On the 6“. Iza nje su tri braka. Prvi, s konobarom Ohaniom Noom, trajao je manje od godinu dana.

foto: Reuters / Mario Anzuoni

Nakon razvoda, počinje dvoipogodišnju vezu s reperom Pi Didijem. Drugi put se udaje za Krisa Džada, ali i ovaj brak se završava razvodom 2002, a tad započinje vezu s Benom Aflekom. Nakon što je Aflek raskinuo verdibu, udaje se za pevača Marka Entonija, s kojim dobija blizance.

Princ Hari, vojvoda od Saseksa drugi je sin Čarlsa, princa od Velsa, i njegove pokojne supruge Dajane, princeze od Velsa. Po popularnosti je treći član britanske kraljevske porodice. Princ Hari u britanskoj vojsci ima čin kapetana.

foto: EPA / PAUL FAITH

Iza Harija je veliki broj devojaka s kojima su ga povezivali mediji. Među njima ima pevačica, glumica, modela, voditeljki... S britanskom glumicom, plesačicom i manekenkom Kresidom Bonas Hari je bio u vezi od 2012. do 2014. godine, a upoznala ih je njegova rođaka, princeza Judžin.

Princ je bio u dugogodišnjoj vezi sa Čelsi Dejvi. Njih dvoje su se upoznali u školi i s pauzama bili zajedno od 2004. do 2010. Princ je ove godine uplovio u bračne vode s glumicom Megan Markl.

Kurir.rs/Marija Dejanović/Foto: Marina Lopičić, Profimedia, EPA, Reuters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track