VEĆ POSTIGLA USPEH

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ IZBACILA SVOJ PRVI HIT, PA PODELILA UTISKE: Cecina ćerka otkrila sa kim bi snimila duet, pa progovorila o DEČKU! (VIDEO)

Stars -

Anastasija Ražnatović je "izbacila" svoj priv singl, a ne krije da je presrećna što je već dobila pohvale kako od poznatih ličnosti, tako i od publike.

Cecina ćerka je ispričala kako je došlo do saradnje sa brazilskim manekenom, pa je otkrila i detalje koji mnogi nisu znali.

foto: Youtube screenshot

"Videla sam ga na sajtu jedne modne agencije i odmah sam pomislila da baš takvog manekena želim u svom spotu, pa sam predložila svom timu da ga kontaktiramo", objasnila je Anastasija, pa je odgovorila na pitanje da li to smeta njenom dečku.

"Ne bih da pričam o emocijama. Samo ću reći da onaj ko je pored mene nema razloga za ljubomoru", izjavila je ona u emisiji "Premijera Vikend - Specijal".

Pevačica je pomenula i da bi snimila duet, a evo sa kim i kada.

"Duet bih snimila... Pa, ne znam... Ne bih se još fokusirala na to, prvo bih pravila svoje pesme. Generalno, sve naše velike zvezde kao što su Saša Matić, Aco Pejović... Od pevačica, pa ne znam... Možda nešto što bi meni bilo blisko u muzičkom smislu, neka bude Nikolija", ispričala je Anastasija.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track