SMRT PEVAČICE SVE JE POTRESLA: Bila je majka rijaliti učesnice, imale su OVAKAV odnos, a jednu želju nije ostvarila
Foto: Printscreen/Youtube

TUŽNO

SMRT PEVAČICE SVE JE POTRESLA: Bila je majka rijaliti učesnice, imale su OVAKAV odnos, a jednu želju nije ostvarila

Stars -

U toku današnjeg dana je mnoge ražalostila vest o smrti Rosite Trajanović, majke Sare Trajanović, manekenke i rijaliti zvezde koja je najveću popularnost stekla u jednoj od sezona "Farme".

Rosita (48) je bila veoma vedrog i mladog duha, te je tako ćerku bezrezervno podržavala u želji da se proslavi, a osim uključenja u rijalitije i davanja izjava za novinare, Trajanovićeva je jednom prilikom gostovala u emisiji "Gledaj majku - biraj ćerku" kako bi još jedanput istakla Saru u prvi plan.

foto: Privatna Arhiva

Tom prilikom je otkrila da se bavi pevanjem, da ume da peva kako narodnu tako i zabavnu muziku, te da je provod u klubovima i na splavovima na kojima nastupa zagarantovan. Međutim, to što se latila mikrofona je usledilo nakon što je odustala od studija prava.

"Završila sam tri godine i, nažalost, nikada nisam dala ostale ispite", požalila se ona u spomenutoj emisiji.

"Neostvarena želja mi je i surfovanje na vodi", ispričala je Trajanovićeva te 2014. godine.

"Moja mama je druželjubiva, opuštena i pristaje na sve akcije. Zato imamo više odnos kao drugarice nego klasičan majka-ćerka odnos", dodala je uz osmeh ćerka Sara.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Rosita je kupila televizijske gledaoce iskrenošću, kao i mladim duhom. Ona je bez ustezanja govorila o tetovažama i pirsinzima koje ima, kao i o tome što je estetskim putem korigovala gornju usnu.

"Srećno sam razvedena. Moj bivši suprug i ja smo u super odnosima", ispričala je ona tada.

Podsetimo, Rosita Trajanović je preminula u toku jučerašnjeg dana nakon saobraćajke koja se dogodila na putu putu Mladenovac - Mali Požarevac kod Vlaškog Polja.

Kurir.rs/Puls, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track