STRES I ZAMOR

DRAMA NATAŠE BEKVALAC U CRNOJ GORI: Pozlilo joj na plaži, hitno završila u BOLNICI! (VIDEO)

Stars -

Nataša Bekvalac odmorala se nekoliko dana na Jadranu, ali je njen organizam bio isuviše slab i navodno joj je pozlilo i završila je u bolnici.

Nakon teškog perioda koji je proživela prethodnih meseci, otkako ju je suprug Luka Lazukić pretukao, Nataša Bekvalac se posvetila poslu i porodici. Ona je u petak i subotu imala nastupe u Crnoj Gori, nakon čega je ostala dva dana da se odmori na Jadranskom primorju. Ipak, pevačica je zbog pada imuniteta završila u bolnici.

?

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана

- Nataša u poslednje vreme slabo jede. Dosta stresa je imala u poslednjih nekoliko meseci, i nikako da se vrati normalnoj ishrani. Poslednjih nekoliko dana je bila baš aktivna, doputovala je u Crnu Goru, dosta je bila na suncu, a zatim je održala i dva nastupa. Publika ju je zaista odlično dočekala i napravila je pravi spektakl. Ipak, u nedelju ujutru joj je pozlilo, stigao je umor i morala je da poseti lekara. Nakon pregleda oni su joj dali infuziju, nakon čega joj je bilo bolje. Kako joj ne bi propao dan, ona je otišla na plažu, ali je vreme uglavnom provodila u hladu, odmarala je i jela salatu - kaže izvor blizak pevačici.

- Svi znaju šta se Nataši desilo u poslednje vreme, a od prevelikog stresa koji je proživela je malo jela. To je najveći uzrok njenog mršavljenja za tako kratko vreme. Oni koji su je sreli na plaži uputili su joj reči podrške i pohvalili njen izgled - dodaje izvor.

Nata je kratko boravila u Crnoj Gori jer se vratila u Beograd, gde su je čekale ćerke Hana i Katja. Poznato je da Nataša najviše voli da provodi vreme sa ćerkama, pa nije mogla da dočeka trenutak kada će ih videti. Njih tri će leto uglavnom provesti na salašu u Čeneju, osim kada pevačica ima poslovne obaveze.

?

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана

Kurir.rs/Blic/Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track