ZASLUŽIO JE DA GA PONIZI KIJA KOCKAR! NOSI KRST, A RADI PRELJUBU 10 METARA OD ŽENE: Nije ni bio u emisiji, a gledateljka opasno napala Slobu! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

NE PODRŽAVA PEVAČA

ZASLUŽIO JE DA GA PONIZI KIJA KOCKAR! NOSI KRST, A RADI PRELJUBU 10 METARA OD ŽENE: Nije ni bio u emisiji, a gledateljka opasno napala Slobu! (VIDEO)

Stars -

Sara Reljć, Marija Ana Smiljanić i Milan Milošević su bili gosti jedne emisije, gde su gledaoci imali priliku da ih pitaju šta god žele.

Sloba Radanović je pred milionskim auditorijumom prevario svoju tadašnju suprugu Kristinu Kockar sa Lunom Đogani, a iako je prošlo skoro mesec dana od završetka rijalitija, ljude i dalje ne prestaje da interesuje ovaj trougao.

foto: Damir Dervišagić

Gledateljka se uključila u emisiju i osudila pevačevu prevaru.

"Slobodan Radanović je zaslužio da u Nacionalnom dnevniku bude ponižen i ostavljen od Kristine Kockar. Nedopustivo ponašanje prema jednoj ženi. Nosi krst oko vrata i ruke, na ruci nosi brojanicu i radi preljubu na 10 metara od žene. Luna nije znala da navede jednog pisca u Srbiji, a Kiju koja je sedela do nje je bilo sramota što je suprug sa njom prevario", osudila je gledateljka Slobino ponašanje u "Narod pita".

Milan Milošević se složio sa ovim mišljenjem gledateljke, ali su on i Sara istakli da Kija nije doživela psihičko maltretiranje u rijalitiju od svih ukućana, kako je gledateljka istakla, nego samo od pojednih, ali nisu navodili njihova imena.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track