SKANDAL! ANA SEVIĆ DOVELA ĆERKU U OPASNOST! Svi šokirani potezom pevačice i njenog dečka u Crnoj Gori! ŠOK!
Foto: Vladimir Šporčić

SKANDAL

SKANDAL! ANA SEVIĆ DOVELA ĆERKU U OPASNOST! Svi šokirani potezom pevačice i njenog dečka u Crnoj Gori! ŠOK!

Stars -

Ana trenutno boravi u Crnoj Gori sa dečkom i ćerkom Lorenom koju je dobila iz braka saDarkom Lazićem.

Pevačica Ana Sević šokirala je prolaznike kada je ćerku Lorenu (4) stavila na motor svog dečka, na koji je zatim i ona sela.

foto: Damir Dervišagić

- Ana i Danijel već nekoliko dana borave u Crnoj Gori sa njenom ćerkom. Preko dana uživaju na raznim plažama i kafićima, a uveče odlaze u poznate restorane na primorju. Rekao bih da je Ana baš srećna pored Danijela, viđam je nasmejanu, a mala Lorena uživa na moru - kaže nam naš izvor iz Crne Gore.

❤️?

Објава коју дели ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevic85) дана

Ispred jednog hotela Anin dečko prvi je seo na motor, a zatim je ispred sebe smestio malu Lorenu, dok je iza njega sela Ana.

Ni jedno od njih nije imalo kacigu niti zaštitnu opremu za vožnju motorom, te su mnogi prolaznici komentarisali kako Ana ne razmišlja o bezbednosti deteta.

Prekrišili su zakon, jer su se vozili bez kacige, a na vozilu je bilo više osoba od dozvoljenog.. Njih dvoje su prekršili još jedan zakon, a to je da se dete mlađe od 12 ne sme prevoziti na motociklu.

Kako dalje saznajemo, Ana je nedavno upoznala Lorenu sa dečkom.

- Kada je shvatila da veza ide u ozbiljnom smeru, Ana je odlučila da ga upozna sa ćerkom. Njihovo upoznavanje je dobro prošlo, a Lorena je brzo prihvatila Aninog dečka. Kao što vidite njih troje zajedno borave u Crnoj Gori, tako da je tu zaista sve u redu - dodaje naš izvor.

??❤️?

Објава коју дели ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevic85) дана

Podsetimo, Ana Sević razvela se od supruga Darka Lazića krajem prošle godine. Dosta se spekulisalo o razlozima njihovog rastanka, a njih dvoje su samo izjavili da prevara nije to što je dovelo do razvoda.

Nedugo nakon što je stavila tačku na brak sa Darkom Lazićem Ana je uplovila u romansu, koja je sada postala već ozbiljna veza.

Kurir.rs/Blic/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track