PRAVILA JE LOM U KAFANI, PEVALA GDE I LUKAS I BRAĆA MATIĆ, A EVO KOJA PEVAČICA JE UVELA NA ESTRADU! Menadžer otkrio detalje o poginuloj pevačici Roziti
Foto: Stefan Jokić, Privatna arhiva

bila je majstor za pesmu!

PRAVILA JE LOM U KAFANI, PEVALA GDE I LUKAS I BRAĆA MATIĆ, A EVO KOJA PEVAČICA JE UVELA NA ESTRADU! Menadžer otkrio detalje o poginuloj pevačici Roziti

Stars -

Jedan od najpopularnijih estradnih menadžera Vlada Perović, koji je ceo život stvarao zvezde, lansirao je i Rositu Trajanović (48) među zvezde!

- Počela je da peva u mom restoranu “La Kosta” u Beogradu na preporuku Sanje Maletić. Bila je lepa, atraktivna i pre svega dobar čovek! U kafani je pravila dobru atmosferu i bez snimljenih ploča! Nije mnogo ulagala u snimanje ploča, ali je stalno imala tezge, jer je bila majstor štimunga – kaže za “Alo!” naš najpoznatiji estradni menadžer Vlada Perović, kod koga je Rosita Trajanović počela svoju karijeru na estradnoj sceni.

On kaže da je Rositu poslednji put video pre oko mesec dana.

- Družila se sa mojom ženom Suzanom Perović, a pre nepunih mesec dana je šetala kuče kod Druge ekonomske škole i svratila kod nas. Bila je raspoložena i nasmejana. Lepo smo se ispričali. U “La Kostu” je došla na preporuku Sanje Maletić. Kod mene su tada pevali mnogi, koji su kasnije postali zvezde. Aca Lukas je razbijao sredom, pre nego što je snimio svoju prvu ploču. Pevali su Luis, Saša i Dejan Matić, Aco Pejović, Rođa Raičević, Ok bend, Nedeljko Bajić Baja, Maja Nikolić i mnogi drugi. Tamo je Suzana Jovanović upoznala Sašu Popovića! Tada u kafanama nije bilo droge. Pevači su se međusobno uvažavali i jedni drugima nameštali tezge! – seća se Vlada Perović.

Rosita Trajanović je posle teške saobraćajne nesreće na putu Mladenovac - Mali Požarevac preminula u Urgentnom centru u Beogradu. Saobraćajna nesreća se dogodila nedaleko od Vlaškog polja. Prema rečima očevidaca „pežo“, u kojem je bila Rosita direktno se sudario sa „audijem“. Njen automobil je bio potpuno smrskan, zbog čega su vatrogasci morali da seku lim da bi je izvukli. Hitna pomoć je prevezla pevačicu s teškim povredama u Urgentni centar, gde je u nedelju uveče preminula.

Prema nezvaničnim informacijama, Rosita je zaspala za volanom. Podsetimo, udes se dogodio 15. jula, oko 11 sati, kada je navodno jedno od vozila prešlo u suprotnu traku. Postoji sumnja da je „pežo“, kojim je upravljala Rosita, prešao u drugu saobraćajnu traku i direktno se sudario sa „audijem“. Oba automobila su bila smrskana, ali srećom u „audiju“ niko nije povređen. Prema rečima očevidaca, iz „pežoa“ su se čuli krici žene, koja je bila prikleštena u smrskanom vozilu.

Kurir.rs/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track