ZBOG ANABELE I LUNE OSTAO JE POSRAMLJEN I SAM: Sloba posle emisije UŽIVO prišao majci i ćerki, one ga KULIRALE, a sad pevač otkrio ŠTA JE HTEO OD NJIH! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen/Paparaco

PAPARACO

ZBOG ANABELE I LUNE OSTAO JE POSRAMLJEN I SAM: Sloba posle emisije UŽIVO prišao majci i ćerki, one ga KULIRALE, a sad pevač otkrio ŠTA JE HTEO OD NJIH! (VIDEO)

Stars -

Pevač Slobodan Radanović i Luna Đogani odlučili su da stave tačku na svoju ljubavnu vezu odmah nakon napuštanja Zadruge, iako su mnogi tvrdili da je njihova ljubav prava i da će ponovo zaživeti.

Međutim, po izlasku iz Bele kuće svako je krenuo svojim putem, a kako su medijski bili propraćeni na svakom koraku moglo se primetiti da Slobodan nijednom nije pokušao da njihovoj vezi pruži novu šansu, što je blogerka javno potvrdila u emisiji ,,Zadruga narod pita".

foto: Pritnscreen/Paparaco

Međutim, Sloba i Luna su jednom prilikom gostovali u emisiji na televiziji Pink, a ekipa ,,Paparaco lov-a" krenula je za njima kako bi zabeležila njihov odnos koji su ostvarili van kamera. Javnost je ostala u šoku posle snimka u kom je mama Đoganijeve, Anabela Atijas, odbijala Slobu da zajedno sa njim krenu do odredišta, dok je Luna okretala glavu pokušavajući da ignoriše bilo kakav kontakt sa njim.

Iako se na snimku moglo videti kakvo je stanje njihove trenutne situacije, mi smo kontakirali Radanovića kako bi nam otkrio šta je razlog takvog ponašanja, a on je samo za Pink.rs objasnio šta se tačno dogodilo.

- Nije mi Anabela zabranila, to nije imalo nikakve veze sa njom. Ona je čak tada i komunicirala sa nama. Nije mi prišla zato što... Nemam pojma. Ona se nešto istripovala, tog jutra nije htela ni da mi se javi i ja sam joj prišao da je pitam zašto, jer nismo u ratu. Onda je Anabela rekla mom prijatelju da čekaju taksi i samo smo prišli i izvinili smo im se jer smo žurili. On je žurio kući i nije imao vremena. A ja sam žurio na avion i samo zbog toga. To je predstavljeno skroz drugačije - rekao je Sloba.

Kurir.rs/Pink/Foto Pritnscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track