UŽIVO IZ MINUTA U MINUT, SPEKTAKL POD OTVORENIM NEBOM: Koncert hrvatske dive Nine Badrić podigao Hvar na noge! (KURIR TV)
Foto: Printscreen

UZAVRELA ATMOSFERA

UŽIVO IZ MINUTA U MINUT, SPEKTAKL POD OTVORENIM NEBOM: Koncert hrvatske dive Nine Badrić podigao Hvar na noge! (KURIR TV)

Stars -

Preko naših kanala mogli ste da pratite koncert muzičke dive Nine Badrić uživo sa Hvara, a u nastavku teksta pogledajte kako je to izgledalo iz minuta u minut.

foto: Promo

23.00 Emotivnom baladom "Dani i godine" Nina Badrić se oprostila od publike i završila ovaj fenomenalni koncert!

22.45 "Oduvek sam želela da otpevam ovu pesmu ovde, gde sam je i napisala! Oduvek mi je Hvar bio...", rekla je Nina dok su počinjali prvi tonovi pesme "...Čežna"

22.38 Na bini su joj se pridružile devojčice iz plesne trupe, dok je Nina pevala "Takvi kao ti", a potom su se uključila i dečica sa bine.

foto: Printscreen

"Hvala svima što ste došli večeras! Hvala gradu Hvaru u koji dolazim već 100 godina, i dolaziću još 150! Pozdravite sve koji nas gledaju", rekla je Nina dok joj je slatka devojčica uručivala cveće na bini!

22.30 Usledila je obrada još jedne čuvene numere, Pointer Sisters i pesma "I'm So Excited"

22.17 Pesma koju je Nina snimila sa popularnim Dinom Merlinom "Ti si mene" izazvala je oduševljenje okupljenih. Atmosfera na Hvaru je uzavrela!

22.00 Publika je jednoglasno pevala hit "Nek ti bude kao meni"

foto: Printscreen

21.42 Otpočela je pesma "Nije mi svejedno", koja je otpočela poput čuvene numere Eni Lenoks i benda Juritmiks "Here comes the rain again", te se i Nina u jednom momentu prebacila na tekst ove popularne melodije.

foto: Printscreen

21.36 "Nećete verovati, ali i ja imam tremu" izjavila je vidno raspoložena Nina.

Spektakularna scenografija na bini iz hita u hit menja boju, a dok Nina peva "Moje oči pune ljubavi" ona oslikava emociju ove pesme jarko crvenom bojom.

21.15 Na oduševljenje publike koja koncert posmatra i sa brodova koji su ukovitljeni usledila je pesma "Dat će nam Bog", a usledila je i obrada čuvene numere Olivera Dragojevića "U ljubav vjere nemam" koju je publika jednoglasno pevala sa Ninom.

foto: Printscreen

21.10 Nina je sa malim zakašnjenjem izašla na binu, a koncert je otpočela numerom "Dani i godine". Pevačica se na bini pojavila u zlatnom kostimu. "Dobro veče Hvar i dobrodošli! Pozdrav svima koji nas gledaju u Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini! Pošaljimo im najlepšu sliku sa Hvara!"

Bina je spremna za spektakl, a Nina Badrić će svojim moćnim glasom ostaviti sve bez daha.

Pevačica i njen tim su zamislili da se koncert sluša kako sa kopna tako i sa brodova pod zvezdama, što će svim prisutnima donosi poseban osećaj, koji će se sigurno dugo pamtiti.

Budi deo nezaboravne priče, budi na Kurir.rs

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Kurir TV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track