ELLA JE ŽARILA I PALILA 90-IH, NJEN HIT SVI SU PEVALI: Onda ju je pre 12 godina konj ujeo za glavu! Skoro sam umrla od infekcije, 2 centimetra mi je promašio živac (VIDEO)
Foto: printscreen Jutjub

JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU

ELLA JE ŽARILA I PALILA 90-IH, NJEN HIT SVI SU PEVALI: Onda ju je pre 12 godina konj ujeo za glavu! Skoro sam umrla od infekcije, 2 centimetra mi je promašio živac (VIDEO)

Stars -

Pevačicu Marinelu Jantoš (47), poznatiju kao Elle svi pamtite po čuvenom hitu iz 90-ih "Iza ponoći ja biću tu".

Balkan je u to vreme pevao njene hitove, ali danas radi, kako kaže, sve što stigne jer od muzike se ne može živeti.

Kako piše 24.hr, Ellu nije teško danas prepoznati, jer i dalje ima zavidnu liniju, a svojom energijom pleni pažnju. Ona je otkrila da gaji veliku ljubav prema konjima, ali da ju je pre 12 godina zbog jednog konja jedva izvukla živu glavu.

"Na jednom ranču na moru tražili su žene da rade s konjima. Javila sam se, ali nisu me bili primili jer nisam imala iskustva. Zatim sam otišla da volontiram za jedno udruženje koje pomaže deci sa posebnim potrebama. Treći dan volontiranja konj me je ugrizao za glavu, tačnije desnu stranu vilice. Rana se inficirala i gnojila i nije bilo nimalo bezazleno. Skoro sam umrla od infekcije. Za dva centimetra mi je promašio živac. Dolazili su da me gledaju u bolnicu kao čudo, kao da konj nikad nikoga nije ugrizao", priča Ella.

Na pitanje da li i sada ima strah od konja kaže da ne može da se plaši životinje koju njena ćerka obožava.

"Moja ćerka je moja životna ljubav. Za nju sve radim pa tako smo čule za ovaj ranč i riđana Wolfa koji je kažu osvojio više medalja u trkama izdržljivosti nego Janica Kostelić pa smo došle da ga vidimo", kaže Ella koja ga je na kraju i zajahala.

Muzika joj je, od kada ima ćerku, druga ljubav, i sve manje se njome bavi.

"Nema me na sceni jer nemam novih pesama i nemam šta da ponudim, ali volela bih da snimim CD starogradske muzike".

foto: printScreen jutjub

Kurir.rs/24.hr/Foto: Printscreen Jutjub

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track