DARKO LAZIĆ JE PROŠLOST: Ana Sević uživa sa novim dečkom na moru, a palo je i UPOZNAVANJE sa njegovim roditeljima! Evo kako je proteklo
Foto: Damir Dervišagić

prebolela lazića

DARKO LAZIĆ JE PROŠLOST: Ana Sević uživa sa novim dečkom na moru, a palo je i UPOZNAVANJE sa njegovim roditeljima! Evo kako je proteklo

Stars -

Pevačica Ana Sević konačno može da prestane da krije emocije i ljubav koju oseća prema novom dečku, biznismenu Danijelu Nedeljkoviću.

Posle razvoda sa pevačem Darkom Lazićem, Sevićeva je pokušavala da od medija sakrije svog novog partnera, ali sada je tome došao kraj. Ana je srećna i to se vidi na njenom licu, a sudeći po tome kako izgleda, verujemo da je ljubav učinila da Sevićeva i svoje telo dovede do savršenstva.

Sevićeva ima još puno razloga da bude srećna, a jedan od njih je i taj što je upoznala roditelje svog novog dečka.

foto: Damir Dervišagić

"S obzirom na to da je skoro mesec dana u Budvi sa Danijelom, a da su njegovi roditelji nedavno boravili u istom gradu kako bi uživali na odmoru, on je shvatio da je vreme da Ana upozna njegove, te da nema razloga više da se kriju. Iako je Ani u početku bilo malo neprijatno, ona je pristala na upoznavanje. Zaljubljena je u Danijela i nije želela da dovodi u pitanje njegovu odluku i da uopšte razmišlja o tome da li je pravi trenutak za tako veliku stvar", otkriva izvor i dodaje da je Sevićevoj s druge strane bilo drago što će sresti svekrvu i svekra.

"Izašli su svi zajedno na večeru koju je Danijel organizovao u jednom restoranu u Budvi, gde nije bilo preterane gužve, kako bi mogli na miru da se ispričaju i upoznaju. Oni su bili oduševljeni Anom čim su je videli. Ona je inače veoma neposredna i ljudi je zbog toga i vole. Naravno, ni Danijelovi roditelji nisu ostali imuni. Sedeli su nekoliko sati i uz vino pričali o svemu. Ana je čula priču kako su se njegovi otac i majka upoznali, a onda je i ona otkrila njegovima kako je zavolela Danijela", otkriva naš izvor i dodaje:

"Njegovi roditelji nisu previše navaljivali da im Ana priča sve detalje iz svoje prošlosti, jer je njima najvažnije da Danijel bude srećan. A da je zaista tako, uverili su se kada su primetili kako njihov sin uživa pored Sevićeve. Ana im je ispričala nekoliko anegdota koje su im se desile od početka veze i na kraju su se rastali uz dogovor da se ponovo svi zajedno vide u Beogradu, kada će buduća snajka Nedeljkovića doći na porodični ručak", kaže izvor.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Alo/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track