NEVENA BOŽOVIĆ STAJE NA LUDI KAMEN: Pevačica uživa u vezi sa pilotom, a sada je spremna da izgovori sudbonosno da! Ovo su detalji svadbe
Foto: Dragana Udovičić

udaje se

NEVENA BOŽOVIĆ STAJE NA LUDI KAMEN: Pevačica uživa u vezi sa pilotom, a sada je spremna da izgovori sudbonosno da! Ovo su detalji svadbe

Stars -

Pevačica Nevena Božović trudila se dugo vremena da svoj ljubavni život drži dalje od očiju javnosti, ona već pola godine uživa u ljubavnoj bajci sa pilotom iz Budve, Nikolom Ivanovićem za koga planira da se uda.

Pre nekoliko dana u Crnu Goru su stigli i pevačicini roditelji koji su dali blagoslov Nikoli i Neveni, pa oni počinju sa planiranjem svadbe.

foto: Damir Dervišagić

"Otkada su zajedno oni se ne razdvajaju. Čim je krenula letnja sezona Nevena je sve nastupe koje je imala u Crnoj Gori prihvatila i tako sve poslove prebacila na primorje kako bi bila sa Nikolom. Najviše vremena provode u Budvi, a sada kada su došli njeni roditelji svi smo posumnjali da nešto veliko spremaju", kaže dobro obavešten izvor.

#alliwantforbirthday ?

A post shared by N E V E N A (@nevenabozovicofficial) on

"Oni su došli u Crnu Goru zbog dve stvari. Da uživaju na crnogorskom primorju sa ćerkom, ali i da odobre velike planove. Oni su se jednog popodneva našli u restoranu a uopšte se nisu iznenadili kada im je par rekao da će da se venčaju. Mama i tata njega vole, on je šarmantan i drag dečko, a prema Neveni se ponaša kao da je kraljica, pa što ga ne bi prihvatili za zeta. Još nisu odlučili gde će biti venčanje niti u kada tačno, ali njima je najbitnije da je njihova ćerka srećna, zaključuje izvor ."

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Alo/Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track