KOJIĆKA I POPOVIĆ ISPRATILI SINA U PRVI RAZRED: Seve i Milan izbegli susret! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

POSEBAN DAN

KOJIĆKA I POPOVIĆ ISPRATILI SINA U PRVI RAZRED: Seve i Milan izbegli susret! (FOTO)

Stars -

Severina Kojić i Milan Popović prisustvovali su prvom školskom danu svog sina, ali su uspeli da izbegnu da se sretnu.

foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Kako pišu hrvatski mediji, prvi se ispred škole pojavio biznismen, koji je u dvorištu razgovarao sa učiteljicom svog naslednika.

foto: Dado Đilas

- Milan je pričao sa učiteljicom o novim obavezama i školskom rasporedu, raspitivao se o svemu. Kasnije je razgledao dvorište i okolinu škole. Kad je dečak video tatu, potrčao mu je u zagrljaj, a učiteljica je prokomentarisala: "Mora da vas sin nije dugo video čim se ovoliko raduje." Milan je sa osmehom rekao: "Da, od sinoć" - kaže izvor i dodaje da se ubrzo pojavila i Severina, ali je došla sa druge strane kako se ne bi susrela s bivšim partnerom.

foto: Dragan Kadić

evačica je na ovaj poseban dan došla u pratnji supruga Igora Kojića, koji ju je sve vreme grlio. Interesantno je da je Kojićeva do škole došla u pratnji svog PR tima, Tomislava Petrovića i drugih saradnika. Dok je Popović razgovarao sa učiteljicom, Severina se nekoliko metara dalje igrala sa sinom, a Igor ih je slikao kako bi ovekovečili ovaj poseban dan i polazak u prvi razred. Nakon što je otpratila dečaka, pevačica je sa svojim saradnicima otišla u obližnji kafić, a onda su se pridružili ostalim roditeljima na školskoj priredbi.

Kurir.rs/J. S./ Foto: Damir Dervišagić-Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track