POČELO JE

SENZACIONALNI RIJALITI ZADRUGA 2: Pogledajte kako izgleda Mitrovićev MASIVNI IMAGINARIJUM! Ovo su prve svađe, TUČE i simpatije! (KURIR TV)

Rijaliti -

Počeo je rijaliti spektakl "Zadruga 2", a gledaoci su imali priliku da vide svih 52 takmičara koji su ušli da se takmiče za veliku nagradu.

foto: Damir Dervišagić

U sklopu ovog kompleksa, sagrađenom kao kombinacija Venecije, Firence i Monaka vlasnik je spojio i tri epohe - početak 16, 20, i 21. veka, a ceo projekat koštao je 18.000.000 evra.

Brojna poznata lica pojavila su se večeras, ali ima i onih koje publika do sada nije upoznala. Jedan od njih je takmičar Marko Cvetićanin, koji je prvi diskvalifikovan zbog nasilja.

foto: Printscreen, Pink

"Prošli put sam rekla za sve: "Nikad", a uradila sam sve. Svesna sam da će dosta devojaka da se zakači za mene. Pokušaću da kuliram do određene granice. Boriću se verbalno. Zaslužila sam prvo mesto, ovaj put ja pobeđujem", rekla je Luna.

04.15 Luna Đogani je drugoplasirana učesnica "Zadruge", a sama je odlučila da opet uđe u rijaliti.

foto: Printscreen, Pink

"Mogu samo da budem još gora u novoj sezoni. Mama mi je olakšavajuća okolnost, a nema potrebe da me savetuje, jer sam završila fakultet što se rijalitija tiče", kaže Kulićeva.

04.10 Miljana Kulić je najpoznatija rijaliti majka, koja želi sinu da obezbedi bolje sutra, pa iz tog razloga ulazi u "Zadrugu". Njen sin Željko imaće posebnu prostoriju, gde će boraviti sa dadiljom.

foto: Printscreen, Promo

04.05 Marija Kulić, poznatija kao Miljanina majka, ušla je u rijaliti "Zadruga" i velika joj je podrška, ali ističe da neprimerena ponašanja neće tolerisati.

foto: Printscreen, Pink

"Nemam problem da se posvađam sa nekim, ma ko da je. Mogu da rade šta hoće, ali ne i da me zastraše", rekao je Mića.

04.00 Lepi Mića je učesnik "Zadruge" kog već svi znate, a rešio je da ovaj put priredi veselje i dobar ugođaj.

foto: Printscreen, Pink

03.55 U rijaliti je ponovo ušla Zorica Marković, a odmah je istakla kako joj je Mirko Gavrić nebitan lik.

foto: Printscreen, Pink

03.54 Marko je izašao iz zatvora "Zadruge" i prvi je diskvalifikovan učesnik.

foto: Printscreen, Pink

"Volim devojke koje znaju šta žele. Ljudima koji me vole rekao bih da me vole", kaže Savo.

foto: Printscreen/TV Pink

03.40 Savo Perović je poznat ljudima iz jednog talent šoua, ali i po slanju golišavih fotografija damama na društvenim mrežama.

foto: Printscreen, Pink

"Po zanimanju sam estradni umetnik, a ljudi me pamte po "Tesnoj koži", ulazim da se dobro zabavim, da jedna kulturna i fina žena može da parira mladima. Ako neko krene da blati moje ime, prezime, rad, potrudiću se da objasnim da cipelice koje on nosi, ja sam davno prevazišla. Kao osa ću se obrušiti na tu osobu", kaže Suzana.

foto: Printscreen, Pink

03.35 Suzana Perović vidi sebe kao pobednicu rijalitija "Zadruga 2".

"Slomili su mi kosti, ali je moju ličnost teško slomiti", rekao je Brendon.

foto: Printscreen, Pink

03.30 Branislav Radonić Brendon je kako kaže "verzija svih verzija" i zadovoljstvo su mu konfliktne situacije. Ističe da je u srećnoj vezi i da neće biti zaljubljivanja u "Zadruzi".

foto: Printscreen, Pink

"Nikako ne bih trpela licemerje, ja sam jako iskrena", kaže ona.

03.25 Marija Marinković je već osvojila jači pol, a sada će biti učesnica rijalitija.

foto: Printscreen/TV Pink

03.20 U "Zadrugu" je ušao Lazar Jeremić, kom se odmah na početku svidela Stanija.

"Ili ide on ili idem ja, ovde ostati neću. Ne pada mi na pamet. Neće mene neko da udara, nisam došao da me neko bije", rekao je Mirko Gavrić.

foto: Printscreen, Pink

Marko Cvetićanin je već po ulasku dobio kaznu i završio je u zatvoru rijalitija "Zadruga".

foto: Printscreen/TV Pink

"Je.em te u usta, pi.ko istetovirana. Napadaš ovog čoveka iza leđa. Hajde dođi da se bijemo", rekao Tomović nastavljajući da provocira Cvetićanina.

foto: Printscreen/TV Pink

03.05 Obezbeđenje je sprečilo prvi sukob dva takmičara, a jedan od njih je Marko Cvetićanin. Došlo je do velikih psovki, a Crnogorac Vladimir je nastavio da izaziva Marka, zato što je napao Mirka Gavrića.

foto: Printscreen, Pink

"Jednom kada me neko povredi, to je za sva vremena, kao što je to bio Mirko Gavrić. Sukob traje od Instagrama, kada me je isprozivao, rekao je da sam pe.er šareni", rekao je Marko.

foto: Printscreen, Pink

02.50 Marko Cvetićanin je poznat po pokretu za zaštitu životinja, a kaže da mrzi nepravdu. On tvrdi da je moguće da će imati seks u rijalitiju.

foto: Pink, Printscreen

"Mnogo se svađam, jedino da ne uđem u sukob sa nekim. Nikada nisam bila zatvorena tako dugo. Ljubav ne verujem da će mi se desiti, jer sam već zaljubljena. Mama mi je rekla da ne budem impulsivna", rekla je Ramona.

02.45 Ramona Beganović je po zanimanju fotomodel, a ulazi u "Zadrugu" kako bi stekla novo iskustvo.

"Neću da otkrivam koja zadrugarka mi se najviše dopada", dodao je novi rijaliti učesnik.

foto: Printscreen, Pink

"Umem da budem tvrdoglav, ali sam pozitivan. Ne volim nepravdu i ljude koji vole da se svađaju, sklanjam se do neke granice. Ljubav u "Zadruzi", nikad ne reci nikad, ali više ne, nego da", kaže Jovica.

02.40 Jovica Putniković je fotomodel i personalni trener, a od sada i učesnik rijalitija.

foto: Printscreen/TV Pink

02.37 Došlo je do svađe na "Rajskom ostrvu" između novinarke Rebeke i Tome.

"Miki i ja smo super, čujemo se, ostali smo dobri prijatelji. Imam novu simpatiju van "Zadruge", ali nisam rekla da sam u vezi", rekla je pevačica.

foto: Printscreen, Pink

"Luna je devojka koja je bila zaslepljena, ne zameram joj ništa. Jedino u šta sam sigurna je da se neću zaljubiti, a ni imati seks pred kamerama. Opet nećete spavati ni vi, a ni mi", kaže Nadežda.

foto: Printscreen/TV Pink

02.33 Njen boravak u prethodnoj sezoni obeležile su svađe, ali i ljubav. U pitanju je Nadežda Biljić koja je odlučila da ponovo učestvuje u rijalitiju.

foto: Printscreen/TV Pink

02.30 Bivši fudbaler koji trenutno vozi kamion, Nemanja Tošić, kaže da je u "Zadruzi" sve moguće, pa i ljubav.

foto: Printscreen, Pink

"Biću uz Baneta, pravi drugar. Čuo sam da se nešto desilo, ali ne znam šta je skrivio. Ne smem mnogo da gledam devojke, ima za svakog po nešto. Ne mogu da obećam kakvog ćete me gledati. Pomoći ću novim zadrugarima", rekao je Bora.

2.25 Svima već poznat rijaliti igrač Bora Santana ponovo je učesnik rijalitija.

1 / 14 Foto: Damir Dervišagić

"Mene su kolege podržale, međutim, ne mogu javno, jer su radno aktivne. Rekli su mi da sam hrabra i da će zbog mene gledati "Zadrugu", kaže ona.

foto: Printscreen/TV Pink

"Nikakvu uvredu ne bih prećutala. Ne mogu da budem bliska ni sa kim, biće jedna obična komunikacija, na primer o vremenu. Ne volim nasilje, neiskrenost, manipulaciju... Imam iskustva. Davaću savete", rekla je sudija.

02.03 Snežana Ilić, sudija u penziji ušla je u "Zadrugu 2", a tvrdi da je pravična i dostojanstvena.

"Đacima sam rekao da idem na neko putovanje", dodao je pevač.

foto: Printscreen, Pink

"Snalazim se u svim društvima, najbolja drugarica mi je Milica Pavlović. Sudite mi tek kada uđem, a zadrugari neka dobro spreme tablicu množenja, jer je sve velika igra, a ja znam da se igram", rekao je Bokun.

02.00 Nikola Bokun je pevač, ali i učitelj i pridružio se ostalim učesnicima rijalitija.

foto: Printscreen, Pink

"Pitanje je koliko imate dobre živce. Ja mislim da je cela ekipa kul", dodaje novinarka.

foto: Printscreen, Pink

"Kod mene nema ludila, ne treba da me se bojite. Generalno ću iznositi svoje mišljenje, na miran način ću rešavati situacije, bez vređanja. Ako se to desi, nekada morate da ga stopirate", kaže Rebeka.

01.55 Novinarka Rebeka Popović je sledeća koja je kročila u studio.

foto: Printscreen/TV Pink

"Veliki problem je što verujem ljudima. Ne volim kada lažu i pričaju izmišljotine. Zauzet sam, imam devojku, tako da neće biti takvih dešavanja. Nadam se da ćemo sve gledati kao neko druženje, ali za sve postoji granica", kaže Savić.

01.50 Aleksa Savić je pevač iz Beograda, koji ulazi u rijaliti, kako kaže, da bi promovisao sebe.

foto: Printscreen/TV Pink

"Smirena sam, ali oštra. Pokušaću da približim ono što drugi misle o meni. Moj pas je Leo i ima 6 i po meseci. Ljubav se jednostavno rodi, nikada ne bih sebi dozvolila da se obrukam. Neću imati seks pred kamerama, a sav novac ću trošiti na cigarete", kaže ona.

01.45 Dorotea Jovanović je jedna od takmičarki koja je i pre nego što je ušla preokupirala pažnju gledalaca.

"Spreman sam da branim i sebe i Lunu. Možda ću radi sebe glumiti, ali nikada prijateljstvo", kaže Đogani.

foto: Printscreen/TV Pink

"Voleo bih da se svi družimo. Ljubav je moguća, ali nije da moram, ako se desi - desi. Moja sestra će biti iskrena, a ako Lunu budu napadali staću uz nju. Ići ću do kraja u svađi dok mi se neko ne izvini, jer sam ja uvek spreman to da izgovorim", kaže Adam.

01.40 Rođak Lune Đogani, Adam se 7 godina bavio glumom, a svi se pitaju da li će to iskoristiti u "Zadruzi".

foto: Printscreen/TV Pink

"Spremna sam da idem do kraja i uradim bilo šta. Ja sam "poštena grešnica". Generalno nerviram ljude, ne znam zbog čega", rekla je Marijana, bivša članica grupe "Funky G".

01.20 Marijana Zonjić nova je učesnica rijalitija, koja želi svima da dokaže kakva je osoba.

foto: Printscreen/TV Pink

"Karta spasa" biće od izuzetne važnosti onome ko je bude pronašao i velika je novina u "Zadruzi 2", rekao je voditelj Ognjen Amidžić.

01.15 U rijaliti je stigla još jedna poruka u boci.

foto: Printscreen/TV Pink

"Meni su samo rekli: "Nemoj gu.ice dati", sve ostalo dolazi u obzir, vraćam se u zavičaj", rekao je Đura.

01.10 On kaže da mu venama "teče benzin" i blizak je prijatelj pevača Darka Lazića. Sada Dean Stejin ulazi u luksuzni rijaliti.

1 / 43 Foto: Damir Dervišagić
foto: Printscreen, Pink

01.06 Đuro Franeta se predstavio gledaocima i novi je takmičar rijalitija, poznat svima iz "Audicije".

"Luna i ja nismo bliski, tu će biti svašta. Neću iznositi ništa iz spoljnog sveta, ali imam i ja keca u rukavu", kaže on.

foto: Pink, Screenshot

01.03 Novi takmičar "Zadruge" je Stefan Ašanin, bivši frizer Lune Đogani i sadašnji Kije Kockar i Teodore Džehverović.

foto: Printscreen/TV Pink

"Jedva čekam da uđem. Ja se sklanjam od konflikta, biće tih koji napadaju, ali svako se bori za sebe", kaže David.

01.00 Odmah nakon Aleksandre u rijaliti je ušao i njen dečko David Dragojević.

foto: Printscreen/TV Pink

"Sada mi je bitna samo ljubav. Najviše me je pogodilo kada su rekli da sam mami skinula dečka. Postala sam sva nežna, ali kada su svađe u pitanju, kada je neko đubre, treba da me se plaši", kaže Subotićeva.

01.00 Aleksandra Subotić je svima poznata iz rijalitija, a sada ulazi u "Zadrugu 2".

"Moraću da čuvam Minu, ima mnogo udvarača", kaže Kole, koji je inače Minin prijatelj.

foto: Printscreen/TV Pink

00.40 Nikola Bogdanović koji živi u Španiji dve godine otkrio je da radi masaže po plažama, a da u "Zadrugu" ulazi zbog zabave, ali i dobrih "riba".

foto: Printscreen/TV Pink

"Ne praštam prevaru i laž, bila sam emotivno povređena, prevario me. Ne znam kako izgleda moj otac, sad da ga sretnem, možda bih mu pružila ruku. Nikada nisam pitala majku za njega. Možda imam nekog napolju, kom sam obećala da neću imati ništa. Plašim se da fizički ne nasrnem na nekog", kaže ona.

00.35 Mirela Barović 2010. godine je postala prvak kik-boksa, a sada se pridružila zadrugarima.

foto: Printscreen/TV Pink

"Imam veliku harizmu, dušu i srce. Uopšte ne znam sa novcem, a ježim se kada neko seda na moj krevet i nosi moju odeću. Najveći izazov mi je odvajanje od porodici. Što se tiče ljubavi sve je moguće, to je stvar na koju ne možemo uticati. Ja nisam zločesta, ali sam jako lukava.

00.30 Pažnju javnosti privukla je kada je isplivao njen intimni snimak, a u pitanju je Nataša Moskva (Nataša Ivkošić), koja je po zanimanju pevačica.

foto: Printscreen/TV Pink

"Ja sam njoj dao poklon, nisam je verio. Od toga je ona proizvela priče za neke pare. Ona je pričala da sam se raspitivao za njenu imovinu. Preko telefona sam joj rekao da laže da ima neki auto od 300.000 evra", rekao je vidno iznerviran Toma.

foto: Printscreen/TV Pink

"Ona mi se izvinjavala u karantinu, ali sam joj rekao da ima psihički problem, ne zanima me to što je htela da bude poznata", kaže Toma, a Darija mu je odbrusila:

"Ja sam mu se izvinila, ali mi nije rekao da hoću slavu preko njega. Niti da imam psihičkih problema. Mi nikada nismo bili u vezi, to je krenulo kao priča preko Instagrama."

foto: Printscreen/TV Pink

"Nezgodna sam kada neko igra igrice. Imala sam teške stvari u životu, izgubila sestru pre 4 godine. Imam dečka spolja, koji ima sve što treba ženskoj osobi, ljubav u rijalitiju ne opstaje", kaže Darija.

00.20 Devojka koju je Toma navodno verio, a ona dematovala ušla je u studio, a to je Darija Stević.

"Mina i ja smo u dobrom odnosu i prijatelji iz rijalitija. Imam jednu simpatiju napolju, zbog nje puštam kosu. Ako se ošišam, znaće da mi se dopao neko", kaže Toma.

foto: Printscreen/TV Pink

"Ako ne želite da budete uz lidera, on će svakako biti lider. ", rekao je Toma, koga raduju jahte i gliseri u novoj sezoni.

foto: Printscreen/TV Pink

00.15 Toma Panić poznatiji po vezi sa Minom Vrbaški, ponovo je ušo u rijaliti.

foto: Printscreen/TV Pink

"Imam 18 godina, nisam više maloletna, drago mi je što opet ulazim. Hoću da pokažem da mogu da budem pametnija i mudrija", kaže Mina, koja smatra najvećom greškom to što se zaljubila.

00.10 Ona je postala upamćena u prvoj sezoni "Zadruge" kao neko ko se brzo zaljubljuje, a u pitanju je Mina Vrbaški.

1 / 3 Foto: Printscreen/TV Pink
foto: Printscreen/TV Pink

Ognjen je pokazao sobu bebe Miljane Kulić i njene dadilje, koju sa ostatkom povezuju samo jedna vrata. Željko Kulić se neće snimati, dok će Miljana i Marija po potrebi moći da ulaze.

foto: Printscreen/TV Pink

Soba je nešto drugačija i veća, a određene stvari ostale su iste, samo su malo redizajnirane.

foto: Printscreen/TV Pink

00.05 Ognjen se našao u starom delu "Zadruge" i podsetio gledaoce na to kako je sve izgledalo u prvoj sezoni.

1 / 14 Foto: Ana Paunković
foto: Printscreen/TV Pink

Novi zadrugari doplovili su do ostrva i upoznali se sa ostatkom ekipe.

foto: Printscreen/TV Pink

"Vladimir i ja imamo konflikt od ranije. Ja razumem ljude koji žele da budu u rijalitiju tako što počinju svađu", rekao je Bane, kog je voditeljka zamolila da ustane da bi uporedili njegovu visinu sa Tomovićevom.

Vladimir je otkrio da nije mogao da se odbrani od jedne zadrugarke, a onda je uvredio Baneta Čolaka, kog je prozivao za visinu.

foto: Printscreen/TV Pink

"Volim da pišem pesme, volim more. Od jutra radim do mraka. Čuo sam da ulazi 30, 40 devojaka, ako nijednu ne nađem, majka mi kaže da nešto nije u redu kod mene. Novinari su objavili da sam pe.er, žigolo, da sam skakao na babe... Ko me nervira, ja radim sklekove, zato sam ovoliki. Ako niste videli po čemu sam bolji od drugih, onda se zapitajte gde gledate", kaže Vladimir.

23.35 Sportista Vladimir Tomović predstavio se gledaocima rijalitija.

foto: Printscreen/TV Pink

"Plašim se svojih reakcija, fizičkog kontakta, da me neko ne izbaci iz takta. Ne znam da li će se veza raspasti, jer se u rijalitiju dešavaju stvari koje ne možete da zamislite", izjavila je Zerina, koja u rijaliti ulazi najpre zbog svoje četvorogodišnje ćerke.

23.30 Posle Baneta, ušla je njegova devojka Zerina Hećo i odmah istakla da se posvađa kada neko dira nešto njeno.

foto: Printscreen/TV Pink

"Najveća greška prve sezone je što sam bio sa toliko devojaka, sa kojima nikada ne bih bio napolju. Videćete kako se ponaša prema devojci. Plaše me ljudi koji psuju bez razloga i vređaju porodice", kaže Bane.

23.26 Baneta Čolaka ste već upoznali u prvoj sezoni, a sada ulazi kao zauzet momak, sa svojom devojkom Zerinom Hećo.

foto: Printscreen/TV Pink

"Volim da odgovorim, nisam ćutljiv. Volim da pevam, ljudi znaju ko mi je otac, savetovao me da ga ne prozivam i da ne prevarim devojku. Da ne zaboravim gde sam. Sa devojkom sam počeo da se zabavljam kada sam potpisao ugovor, neću tamo da je varam", kaže Marko.

23.22 Sin našeg poznatog glumca Marko Petrušević ušao je u rijaliti.

foto: Printscreen/TV Pink

"Verujem da će se većina ozbiljno izblamirati. Moj intelekt će biti borba protiv svih slabosti ostalih. Ne interesuje me ko ulazi, jer ja ulazim", rekla je Zlata.

foto: Printscreen/TV Pink

23. 18 Zlata Đurković ima četvoro dece i muzikom se bavi preko 20 godina. Ona ističe da nema prave reči za to na šta je spremna ako joj neko bude vređao porodicu. Takmičila se u "Pinkovim zvezdama", a sada je ušla u "Zadrugu 2".

foto: Printscreen/TV Pink

"Ova tetovaža ima sentimentalno značenje, možda ću nekada i ispričati", izjavila je pevačica, koju je Dušica pitala šta joj predstavlja tetovaža na ramenu na kojoj piše "Obećana".

foto: Printscreen/TV Pink

"Nadam se da neću dozvoliti da me provociraju. Ne plašim se ničega, jer smo svi zaštićeni. Nisam neko ko odaje, pravi sam jaran. Ljubav u rijalitiju što se mene tiče NE. Želim da izađem sa obrazom", rekla je Olja.

foto: Printscreen/TV Pink

22.15 Ona je već popularna pevačica u BIH, a sada je ušla u rijaliti. Olja Bajrami za sebe kaže da je pravo "osveženje za "Zadrugu".

"Zadrugari dobijaju veći budžet, nego u prvom serijalu. Umesto 3.000 dinara, svako od takmičara dobiće 4.000 dinara, s obzirom da je i sam grad veći", piše u poruci.

foto: Printscreen/TV Pink

23.05 U "Zadrugu" je stigla poruka u boci.

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić
foto: Printscreen/TV Pink

23.00 Porodica Vasić i bliznakinje su upoznale prvih 6 takmičara "Zadruge 2", a najljubaznija bila je Stanija koju je najviše zanimalo kako da razlikuje Miku i Gibu.

foto: Printscreen/TV Pink

22.55 Već su krenule prve svađe, pa je Mirko Gavrić pitao: "Da li si ti mene pljunuo na Instagramu?", a onda je MC Damiro odgovorio da je samo napisao da nije lako biti Mirko Gavrić.

"Kada se obema svidi isti dečko, onda ga ne gleda nijedna. Najviše ćete nas razlikovati po stavu", istakle su one, pa su zajedno sa porodicom Vasić ušle u carstvo "Zadruge 2".

1 / 12 Foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

"Poruka za zadrugare je: "Ne čačkajte mečku, stižemo", rekle su sestre bliznakinje.

foto: Printscreen/TV Pink

22.45 Miljana i Nevena Arsić su se predstavile gledaocima, a odmah su istakle da su jedna drugoj najslabija tačka.

foto: Printscreen/TV Pink

"Imao sam 5 brakova pre Rade. Što kažu, to je sve bio probni rad", rekao je Rade, a njegova žena dodala da je ona "otela" tuđeg muža.

foto: Printscreen/TV Pink

22.35 Porodica koja je postala internet senzacija su Vasići. Radivoje, Rada, Mika (Miroslav) i Giba (Dragutin) i pre su učestvovali u rijaliti programima, a sada su "napunili baterije" i ušli u "Zadrugu 2".

foto: Damir Dervišagić

"Skrivene školjke sa belim biserima u jezeru mogu doneti nešto veoma zanimljivo učesnicima, ukoliko ih pronađu, a postaviće ih ronioci", rekao je Ognjen Amidžić.

foto: Printscreen/TV Pink

"Malopre sam htela da pozovem majku da vidim kako joj se čini. Svi komentarišu ono što se dešava u "Zadruzi". Tek večeras će biti mnogo iznenađenja, Veliki šef je mislio o svemu, pa ćete videti na koji način će se sve dešavati u "Zadruzi", rekla je voditeljka Dušica Jakovljević.

1 / 11 Foto: Damir Dervišagić
foto: Printscreen/TV Pink

Kao posebna nagrada učesnicima biće boravak u ekskluzivnom delu kuće, a tu će biti samo oni koji to specijalno zasluže. Kao što vidite na fotografiji, sve je opremljeno tako da takmičari u potpunosti uživaju.

foto: Printscreen/TV Pink

22.20 Takmičari koji su već došli na velelepno izdanje zamislili su želju i bacili novčić u fontanu, pa su sa gondolijerom prevezeni na ostrvo.

foto: Printscreen/TV Pink

Kija Kockar je već otkrila ko je njen favorit, a u pitanju je Stanija Dobrojević, za koju je rekla da joj se sviđa njena haljina.

Prvih 6 takmičara ušlo je u "Zadrugu 2", a to su Slobodan Batjarević Cobe, Stanija Dobrojević, Bojan Gaćeša, MC Damiro, Mirko Gavrić i Marija Jovanović.

foto: Printscreen/TV Pink

"Najveća bruka je povrediti porodicu kući. Ja sam oženjen, trudiću se nikoga da obrukam", rekao je Cobe.

22.05 Svima poznat pevač Slobodan Batjarević Cobe ušao je u "Zadrugu 2", kako sam kaže, zbog svojih fanova koji se pitaju gde je bio sve vreme.

foto: Printscreen/TV Pink

"Najemotivniji sam kada je u pitanju moja ćerka, preživeo sam taj neki razvod. Ko mi stane na žulj, onda očekuj troduplo od mene. Budite fer i nemojte da me za.ebavate. Sedam dana - sedam dana, za mene je dovoljno", kaže Damiro koji je u prethodnoj sezoni bio samo 12 sati.

foto: Printscreen/TV Pink

22.00 Ušao je novi učesnik, a to je MC Damiro.

"Ja očekujem jednu veliku zabavu i radujem se tome. To što delujem krhko ne znači da sam takva, mogu da izgledam mirno, ali verujte da nisam takva", izjavila je buduća učesnica.

foto: Printscreen/TV Pink

"Nisam neko ko nema stav. Volela bih da se zaljubim u "Zadruzi", mada ne bih volela da imam iskustvo kakvo je imala Luna. To što se Luna zaljubila, može svakome da se desi. Najviše će mi nedostajati porodica. Kada mi nestanu pare, ja sam besan, to će zaista teško da mi padne", rekla je ona.

foto: Printscreen/TV Pink

21.55 Završila je glumu, dizajnirala haljine i rekla da joj je "Zadruga" najveća pozornica, a sledeća se predstavila gledaocima rijalitija. U pitanju je Marija Jovanović.

foto: Printscreen/TV Pink

"Prijatelji se šale da sam vidovit. Ne znam gde će sve ovo da me odvede. Moj ulazak je na jednu veliku kocku. Direktno i konkretno ću da iznosim svoj stav. Ja sam jedinstven i poseban, a plasman me ne zanima, bitno je uzeti pare", izjavio je pevač koji se pojavio u interesantnom izdanju.

foto: Printscreen/TV Pink

21.50 Mirko Gavrić je već svima poznat s obzirom da su ga povezivali sa porodicom Đogani, kao i Slobom Radanovićem.

"Napolju imam vezu, ali su mi žene velika slabost, videćemo kako će to da se završi. Od mene samo možete da očekujete neočekivano", rekao je Bojan.

foto: Printscreen/TV Pink

21.45 Sledeći takmičar koji je kročio u studio je Bojan Gaćeša, koji je izjavio da smatra da je najveći muškarac.

foto: Printscreen/TV Pink

"Ovo je nešto novo u odnosu na "Farmu". Pustimo da vreme pokaže i kako će ljudi da me vide. Biću svoja i takvu me narod zavoleo. Nimalo se ne plašim, čast mi je biti deo ovog projekta", izjavila je Dobrojevićeva.

foto: Printscreen/TV Pink

"Ulazim kao solo igrač, ljubav mislim da ne, ali nikad ne reci nikad. Nikoga ne želim da komentarišem, hoću svakoga da upiznam pojedinačno. Ja sam najveći rijaliti igrač. Poruka za igrače: "Vama je lakše jer me svi znate, a ja vas ne", rekla je naša najpoznatija starleta.

foto: Printscreen/TV Pink

21.40 Prva devojka sa kojom je započelo predstavljanje je Stanija Dobrojević.

foto: Damir Dervišagić

21.35 Gledaoci imaju priliku da slušaju pesmu "Potpis", drugu numeru pobednice Kristine Kije Kockar.

foto: Youtube screenshot

"Želimo da se obratimo svima koji su uz nas. Dragi naši, želimo pre svega da poželimo sreću voditeljima, kao i celim redakcijama koje će ovih meseci pratiti rijaliti danonoćno. Gledaocima obećavamo najbolji provod uz televizore, verujte nam da ćete biti oduševljeni."

"Porodice, budite podrška zadrugarima, čak i kada se ne slažete sa njihovim postupcima. Uskoro će se prvi zadrugari useliti. Pobednik prvog serijala je Kristina Kija Kockar, a vreme je da svi premijerno čujemo njenu novu pesmu", rekao je Veliki šef.

21.30 Stiglo je pismo Velikog šefa, koji je svima poznat iz prve sezone rijalitija.

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

21.25 "Svečano želim da proglasim da je imaginarijum "Zadruga 2" otvoren", rekao je Željko Mitrović, a odmah su usledili vatrometi.

foto: Damir Dervišagić
1 / 10 Foto: Damir Dervišagić

Nema sumnje da su svi oduševljeni izdanjem pobednice prve sezone, koja blista u dugačkoj haljini i sa novom frizurom.

foto: Printscreen/TV Pink

Gledaoci imaju priliku i da vide prodavnicu u "Zadruzi 2", ako i "fast food", gde se pojavio i Miki Đuričić.

foto: Printscreen/TV Pink

"Mediči banka koristi onima koji doprinesu u nečem dobrom što urade, a zalagaonica za one koji žele nešto svoje da daju", objasnio je Mitrović.

foto: Printscreen/TV Pink

21.10 Željko je voditelju Ognjenu Amidžiću i Kiji Kockar pokazao dosijee svih takmičara koji stoje u jednoj prostoriji.

foto: Damir Dervišagić

Melanijina palata je građevina koja je posvećena majci Željka Mitrovića, a mnoge tajne imaginarijuma još nisu otkrivene.

21.05 Kristina Kija Kockar, pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" doplovila je u čamcu sa vlasnikom "Pinka" i voditeljem Ognjenom Amidžićem.

"Kada smo počinjali i tada smo bili sigurni da smo na pragu nečeg ogromnog i velikog. Jedva čekam da se preselimo u "Zadrugu 2" posvećenoj svima vama", rekla je Dušica.

foto: Printscreen

21.00 Na samom početku pojavila se voditeljka Dušica Jakovljević u zanosnom izdanju.

Kurir.rs, Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/TV Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track