Najnovije vesti

SPAJALI SU JE SA ŽELJKOM JOKSIMOVIĆEM, BILA JE NAJMOĆNIJI GLAS 90-IH, PA POTPUNO NESTALA: Evo zašto se povukla iz javnosti!
Foto: Youtube screenshot

NEKAD I SAD

SPAJALI SU JE SA ŽELJKOM JOKSIMOVIĆEM, BILA JE NAJMOĆNIJI GLAS 90-IH, PA POTPUNO NESTALA: Evo zašto se povukla iz javnosti!

Stars

Ceca Slavković pobrala je brojne simpatije publike od trenutka kada se pojavila na estradi, što glasom, što specifičnim osmehom, o kojem su maštali svi muškarci. Bila je jedina pevačica koja je mogla savršeno da izvede "Bato" pored Kaliopi, te koja je sopstvenim hitovima i te kako obeležila devedesete.

Nekada, Ceca je često spajana sa Željkom Joksimovićem, s kojim je i dugo sarađivala. Međutim u jeku karijere, nakon mnogih pesama napisanih za druge i dva izdata albuma, pevačica se iznenada u potpunosti povukla sa scene.

"Ako hoćete da znate šta je u mom životu bilo poslednje što sam očekivala, to je svakako medijska pažnja i estradno eksponiranje. Ako pitate da li sam uživala u tome što sam se redovno pojavljivala u medijima – nisam. Želim li da se vratim na estradu – ne želim. Da li ću se jednog dana vratiti – ko zna", izjavila je svojevremeno Ceca, pa dodala: "Rekla bih da to ne treba da radim u ovim godinama. Ono što mi nedostaje jesu mnogi divni ljudi koje sam upoznala dok sam živela kao javna ličnost. I danas ih viđam, ali ne ispred, već iza kamere", zaključila je ona.

(Kurir.rs/Blic/Foto: Youtube screenshot)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...